News

Detalii înfiorătoare ies la iveală după moartea culturistului Cătălin Ștefănescu. Cum a fost găsit tânărul și ce spun apropiații. „Realmente ireal”

Culturismul românesc pierde un campion. Cătălin Ștefănescu s-a înecat în timpul pescuitului. Află ce s-a întâmplat cu celebrul sportiv.
10.07.2023 | 19:45
Detalii infioratoare ies la iveala dupa moartea culturistului Catalin Stefanescu Cum a fost gasit tanarul si ce spun apropiatii Realmente ireal
Culturismul românesc în doliu. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Lumea sportului este cuprinsă de durere și tristețe în urma vestei că celebrul sportiv, Cătălin Ștefănescu, în vârstă de 30 de ani și originar din Târgoviște, unul dintre cei mai mari nume din culturismul românesc, a pierdut viața într-un mod tragic. Anchetatorii au confirmat că talentatul sportiv s-a înecat în timp ce se afla la pescuit, ceea ce a adus o încetare fulgerătoare în cariera și viața lui.

Cătălin Ștefănescu a decedat

Cătălin Ștefănescu era unul dintre cei mai buni culturiști din țară, având un palmares impresionant care includea un titlu de campion național și un titlu balcanic. El a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic din 2020 și a reprezentat cu mândrie România în competițiile europene.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc duminică, 9 iulie 2023, când sportivul a fost găsit fără suflare într-un lac de pescuit din localitatea Lazuri, în apropiere de Târgoviște. Potrivit anchetatorilor, se presupune că bărbatului i s-a făcut rău și s-a înecat în apa cu adâncimea de aproximativ un metru.

IPJ Dâmbovița a confirmat că polițiștii au fost alertați de administratorul lacului de pescuit în legătură cu descoperirea tragică. O anchetă este în desfășurare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Lumea sportului e în doliu

Prietenii, colegii și fanii îndoliați au exprimat adâncul lor regret și îndurerare pe rețelele de socializare. Aceștia au transmis mesaje emoționante în memoria campionului, evidențiind nu doar realizările sportive ale lui Cătălin Ștefănescu, ci și calitățile sale umane și caracterul său admirabil.

În semn de omagiu și respect, cei care doresc să-și ia rămas bun de la George Cătălin Ștefănescu au posibilitatea să o facă la domiciliul familiei sale, în comuna Valea Voievozilor, începând de astăzi.

ADVERTISEMENT

Moartea tragică a lui Cătălin Ștefănescu a lăsat o adâncă tristețe în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și care au fost inspirați de el. Cu toate că lumea sportului este acum în doliu, amintirea și spiritul de luptător al acestui campion vor rămâne veșnic în sufletele celor care au fost influențați de pasiunea și dedicarea sa în sportul culturismului.

ADVERTISEMENT
Tags: