Fotbal intern

Universitatea Craiova devine favorită cu CFR Cluj: „Toată echipa de la meciul cu Sevilla va fi pe bancă”

22.02.2020 | 14:26
Universitatea Craiova devine favorită cu CFR Cluj: „Toată echipa de la meciul cu Sevilla va fi pe bancă”
Craiova primește vizita lui CFR Cluj duminică, pentru ultima etapă a sezonului regular. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a anunțat că va odihni o bună parte din echipa care a jucat cu Sevilla în Europa League, la partida cu Universitatea Craiova. Antrenorul campioanei CFR anunță că ia în considerare să lase toată echipa de joi pe bancă, pentru a testa fotbaliștii care au evoluat mai puțin în acest sezon, înaintea intrării în play-off.

Craiova, avantajată de programul CFR-ului

CFR Cluj întâlnește Craiova duminică, de la ora 20:00, pe „Ion Oblemenco”, la trei zile de la partida cu Sevilla, încheiată 1-1 în prima manșă a șaisprezecimilor Europa League.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă susținută înaintea plecării în Bănie, Dan Petrescu a anunțat că cei mai mulți dintre fotbaliștii care au evoluat cu Sevilla vor sta pe bancă la partida de duminică, iar Craiova poate fi considerată favorită la titlu, datorită condițiilor bune de care dispune clubul.

Noi plătim prețul cupelor europene, am vrut cupe europene… Craiova este clar favorită pentru meciul ăsta, noi vom odihni mulți jucători, dar măcar voi vedea dacă cei care au evoluat mai puțin până acum pot face față în play-off.

ADVERTISEMENT

Ei joacă bine acasă, sunt pe val, au bani, au jucători foarte buni, stau bine din toate punctele de vedere, au arbitraje foarte bune, nu țin minte o greșeală împotriva lor în acest sezon.

Au tot ce le trebuie, nu văd de ce Craiova nu ar câștiga campionatul, este una dintre favorite. Jumătate din echipă, dacă nu chiar toată echipa de la meciul cu Sevilla va fi pe bancă”, susține Petrescu.

„Haide să intrăm și noi în Europa”

Dan Petrescu a criticat, încă o dată, sistemul competițional din Liga 1, pe care îl consideră anormal într-o țară suficient de mare pentru a avea un campionat cu 18 echipe.

ADVERTISEMENT

Eu aș face 18 echipe, 34 de etape, foarte bine, ce play-off-uri.. de ce să îmi iei punctele. Fără U21, haide să intrăm și noi în Europa, să jucăm fotbal cum se joacă. Să vină și Timișoara, Arad, Ploieștiul, să jucăm un campionat adevărat, așa este logic și simplu, de ce să ne complicăm cu play-out, play-out.

Și dacă eram pe locul șase nu era corect să se înjumătățească punctele, chiar dacă ne avantaja, nu era corect”, a declarat Dan Petrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2.37 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri