Fotbal intern

Devis Mangia a renunţat la doi jucători de la Craiova. Ce zice italianul despre meciul cu Gaz Metan

13.09.2018 | 19:17
Devis Mangia a renuntat la doi jucatori de la Craiova Ce zice italianul despre meciul cu Gaz Metan

Devis Mangia a anunţat că a decis să renunţe la doi jucători de la CS U Craiova. Astfel, Fausto Rossi şi Nicolae Calancea nu vor mai face parte din lotul echipei din Bănie pentru următoarea perioadă, iar şansele ca cei doi fotbalişti să îşi rezilieze contractul cu gruparea oltenilor sunt mari.

Devis Mangia a hotărât să abandoneze ideea de a-l folosi pe Fausto Rossi, după ce fotbalistul italian nu a dat randamentul aşteptat la CS U Craiova. Tehnicianul din Bănie a comentat şi în legătură cu partida pe care oltenii o vor juca împotriva celor de la Gaz Metan, sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul din Mediaş.

Devis Mangia a renunţat la doi jucători de la Craiova înaintea meciului de la Mediaş

“Pentru mine va fi un meci interesant, pentru a înţelege situaţia noastră actuală după ultimele două jocuri. Gazul este o echipă bună care a început foarte bine sezonul. Are atacanţi valoroşi, fac bine tranziţia pozitivă. Am respect pentru Fortes, dar eu sunt încrezător în calităţile echipei mele. Cred că vor fi mai multe echipe angrenate în lupta pentru play-off, nivelul este mai ridicat” a spus italianul de pe banca alb-albaştrilor care a anunţat că nu mai contează pe Fausto Rossi şi Nicolae Calancea.

Ce zice Marius Briceag despre Gaz Metan – Craiova

Marius Briceag a vorbit şi el despre partida din etapa a 8-a, când CS U Craiova o să joace contra celor de la Gaz Metan Mediaş. Acesta dă asigurări că oltenii vor intra concentraţi şi că vor scoate un rezultat bun. “Sunt sigur că dacă vom intra concentraţi şi cu atitudinea corespunzătoare vom scoate un rezultat bun. Ne aşteaptă un meci greu la Mediaş, au o echipă foarte bună, mai ales că au şi schimbat câţiva jucători. Nu ne gândim că dacă o să câştigăm vom urca în clasament” a fost reacţia lui Marius Briceag.

Fausto Rossi a ajuns la CS U Craiova pe 12 iulie 2017 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2019. Fotbalistul italian în vârstă de 27 de ani a jucat în 7 meciuri pentru gruparea pregătită de Devis Mangia, iar accidentările i-au creat probleme şi nu l-au lăsat să se impună în primul unsprezece al oltenilor. Deşi n-a jucat foarte mult pentru CS U Craiova, fostul jucător al lui Juventus s-a aflat pe lista unor echipe precum Salernitana, Ascoli şi Padova, toate din Serie B, anunţa tuttomercatoweb.com.

Hristo Zlatinski şi Fauso Rossi au jucat împreună într-un meci al Craiovei
Hristo Zlatinski şi Fausto Rossi în timpul unui meci al Craiovei

Fausto Rossi are 12.000 de euro salariu la Universitatea Craiova

Fausto Rossi are la Universitatea Craiova un salariu lunar de 12.000 de euro, mult peste media echipei din Bănie. În luna aprilie, patronul Mihai Rotaru şi Devis Mangia au discutat în legătură cu viitorul fotbalistului italian, dar antrenorul a luat decizia să renunţe la serviciile acestuia abia acum.

După 7 etape jucate în Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, CS U Craiova ocupă poziţia a 3-a în clasament, cu 11 puncte, la trei în spatele liderului FCSB, care are 14 puncte. Oltenii au bifat 3 victorii, au 2 egaluri şi 2 înfrângeri în cele 7 runde. CFR Cluj, fosta campioană a României, se află pe locul 2, cu 12 puncte.

150.000 de euro este cota lui Fausto Rossi, conform transfermarkt.com