Life

Dezbrăcatu’, dezvăluiri despre Cătălin Botezatu și vedetele vânate la Cronica Cârcotașilor: „Nu era zâmbetul lor”

Codruț Kegheș, actorul cunoscut de toată lumea pentru personajul Dezbrăcatu de la Cronica Cârcotașilor, a dezvăluiit câte ceva din culisele reportajelor sale.
21.11.2022 | 11:45
Dezbracatu dezvaluiri despre Catalin Botezatu si vedetele vanate la Cronica Carcotasilor Nu era zambetul lor
Codruț Kegheș, Dezbrăcatu' de la Cronică, alături de bebelușa Ioana
ADVERTISEMENT

Dezbrăcatu’ a făcut furori în urmă cu mai mulți ani, atunci când Cronica Cârcotașilor, show-ul de la Prima TV care taxează tot ce se întâmplă în showbiz și televiziune, era prezentat de Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Codruț Kegheș, interpretul personajului, a ajuns între timp prezentatorul emisiunii de la Prima, alături de bebelușa Ioana, face acum, în exclusivitate pentru FANATIK, câteva dezvăluiri din experiența sa pe teren.  Show-ul poate fi urmărit cu Codruț în calitate de realizator, în fiecare miercuri de la ora 20:00.

Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’, a devenit prezentatorul Cronicii: „Șerban Huidu ne ghidează”

– Salut, Codruț! Personajul Dezbrăcatu’ de la Cronică a devenit prezentatorul emisiunii. Cum a fost această trecere? Ce ți s-a părut cel mai greu de când ai intrat în rolul de prezentator?

ADVERTISEMENT

Trecerea a fost una normală firească, pentru că echipa era și este aceeași, cât despre lucruri grele… nu am avut pentru că tot ce fac e cu pasiune! Noi suntem așa, ca acasă: râdem, ne certăm, ne distrăm, suntem serioși. Echipa Cronicii e familie deja. Șerban Huidu ne ghidează, eu, Ioana, Gabriela, bebelușele, băieții de la tehnic, toți, sunt tare bucuroși în fiecare marți, când ne întâlnim pe platoul de filmare.

– Reportajele în care ai fost Cătălin Dezbrăcatu’ au făcut furori în istoria televiziunii din România. Poți să ne povesteșți câteva situații amuzante din timpul filmărilor care nu au intrat pe post, pe care le poți dezvălui acum?

ADVERTISEMENT

Amuzante, dar și periculoase, am zeci de poveșți pe care la un moment dat o să le împărtășesc cu lumea întreagă! Chiar mă gândesc să scriu o carte. Cei mai amuzanți sunt cei care dau senzația că fug de mine, dar se ciocnesc fix de Dezbrăcatu’, care e tot timpul e fază, cu microfonul pornit.

„E drept că i-am văzut pe unii care zâmbeau, dar nu era zâmbetul lor”

– A existat vreo vedetă care să se fi supărat foarte tare pe ține pentru ironiile și glumele tale?

ADVERTISEMENT

Nu mi-a zis nimeni până acum. E drept că i-am văzut pe unii care zâmbeau, dar parcă nu era zâmbetul lor. Dar Dezbrăcatu’ e un personaj vesel, colorat, pus pe șotii. De ce să te superi pe el?

– Care celebritate de la noi te-a surprins în mod plăcut din experiența ca Dezbrăcatu’?

Absolut toată lumea îmi este dragă și doar pentru simplu fapt că zâmbesc când ne întâlnim chiar și pe stradă sau în alte locuri… pentru mine misiunea este îndeplinită!

ADVERTISEMENT

S-a supărat Cătălin Botezatu pe el?

– Ai avut ocazia să îl cunoșți pe Cătălin Botezatu dincolo de camerele de luat vederi? Cum s-a poziționat față de personajul tău?

Suntem prieteni foarte buni și poate la începuturi, acum 23 de ani, să se fi supărat, dar după ce a înțeles cum stau lucrurile, totul a fost ok.

– Cum te înțelegi cu colegă ta, Ioana? Ne-o poți descrie în câteva cuvinte?

Cu Ioana mă înțeleg foarte bine, este inteligentă, talentată, frumoasă, e un om la care țin mult și cu care vreau să merg mai departe, avem o chimie constructivă. Așteptăm proiecte noi, în doi. Trebuie să vă mărturisesc că noi râdem mult la filmări, Ioana dansează mult, îi place tare dansul. Cel mai serios e Șerban, care ne aduce repede cu picioarele pe pământ.

– Ai vreun sport preferat? Te pasionează fotbalul?

Am ceva lucruri cu care încă mai rezonez, dar timp să fie. Atenție! Sunt paralel cu fotbalul!

– Totuși, ce-ți place să faci în timpul liber?

Bună întrebare, îmi place mult să stau/stăm în natură în elementul cel mai scump acum și anume liniștea!

cronica cârcotașilor
Cârcotașii, la împlinirea a 22 de ani. Codruț, Ioana Petric și bebelușele

Codruț voia să fie marinar când era mic

– Ce vise aveai când erai copil? Ți-ai fi dorit să practici o altă meserie față de ce faci acum?

Da, marinar voiam să fiu și, la capitolul vise, ca orice copil din perioada comunistă, eram limitat la mici lucruri și universul meu era restrâns la exemplele pe care le vedeam în jur.

– Nu în ultimul rând, ce îți dorești pentru 2023?

După această pandemie, nu am mari dorințe, vreau liniște, pace și sănătate pentru toți!

ADVERTISEMENT