Fotbal international

Dezvăluiri despre “tehnica” lui Romelu Lukaku. A refuzat un pariu de 50 de lire pentru fiecare preluare reuşită!

20.10.2019 | 14:05
Dezvaluiri despre tehnica lui Romelu Lukaku A refuzat un pariu de 50 de lire pentru fiecare preluare reusita
ADVERTISEMENT

Romelu Lukaku este cel mai scump transfer din istoria lui Internazionale Milano, „nerazzurri” au plătit 75.000.000 de euro pentru a-l aduce în vară de la Manchester United. Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre tehnica deficitară a belgianului și a dezvăluit un pariu dintre cei doi, care a fost refuzat însă de Lukaku.

Dezvăluiri despre tehnica mai puțin bună a lui Romelu Lukaku

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit un pariu refuzat de Romelu Lukaku, pe vreme când cei doi erau coechipieri la Manchester United: „I-am propus într-o zi să-i dau câte 50 de lire sterline pentru fiecare preluare corectă a balonului. Apoi, m-a întrebat ce îi dau dacă le face pe toate bine și i-am răspuns că nu îi dau nimic, dar o să devină un fotbalist mai bun. Cert este că nu a acceptat niciodată pariul”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Lukaku a impresionat încă din primele meciuri la Inter, unde a reușit să înscrie 5 goluri în 8 partide și unde este indispensabil în formula gândită de Antonio Conte. Fanii se așteaptă de la Lukaku să îi conducă către un nou titlu în Italia, după o pauză de 9 ani.

  • 26 de ani a împlinit Romelu Lukaku pe 13 mai 
Romelu Lukaku și Zlatan Ibrahimovic. Sursă foto: thesun.co.uk
Romelu Lukaku și Zlatan Ibrahimovic. Sursă foto: thesun.co.uk

Romelu Lukaku a fost victima rasismului în Italia

Chiar dacă începutul de sezon la Inter a fost de vis, Romelu Lukaku a avut parte de un moment mai puțin plăcut în Italia, când a fost victima scandărilor rasiste la un meci cu Cagliari. În momentul în care a înscris din penalty, fanii formației din Sardinia au început să imite sunete de maimuță, gest care l-a deranjat pe atacantul belgian, care le-a „tras” o privire dură.

ADVERTISEMENT

„În alte țări suporterii își încurajează echipa, nu vin la stadion pentru a-i jigni în halul ăsta pe adversari. Trebuie să existe un respect mai mare în fotbalul italian”, a spus Antonio Conte la finalul partidei.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Romelu Lukaku, conform transfermarkt.com