Fotbal intern

Dică, despre demitere: “5 etape? Pot să fiu dat afară şi mâine de la FCSB”

22.09.2018 | 13:23
Dica despre demitere 5 etape Pot sa fiu dat afara si maine de la FCSB

Nicolae Dică nu se teme de o posibilă demitere în cazul unui eşec în următoarele cinci etape. Antrenorul FCSB a spus că nu simte nicio presiune şi că nu vrea să comenteze declaraţiile patronului echipei.

“5 etape? La Steaua, după fiecare meci poţi fi dat afară sau să rămâi la echipă. Nu simt nicio presiune. Nu vreau să comentez tot ce spune patronul echipei. Ştiţi şi voi că la cald mai spune lucruri şi apoi revine la ce a spus”, a spus Nick, în legătură cu declaraţiile făcute de patronul FCSB, cel care a spus că desfiinţează echipa dacă pierde cu Dunărea Călăraşi.

Nicolae Dică a spus şi că el este singurul lider din vestiar şi că nu a existat decât o singură excepţie în toată perioada petrecută de el la FCSB şi anume scandalul cu Denis Alibec: “În vestiar există un singur şef şi acela este Nicolae Dică. Nu s-a întâmplat niciodată ca un jucător să mă ia pe mine la mişto, în afară de conflictul cu Denis Alibec de care v-am zis. Pentru că dacă eu te respect, tu trebuie să mă respecţi”.

Nicolae Dică nu se teme de demitere: “Ştiu cât am muncit”

Antrenorul FCSB a susţinut şi că se consideră un om puternic şi a avut un mesaj pentru contestatarii săi: “Ştiu cât am muncit în cariera de jucător să realizez ce am realizat, ştiu cât muncesc ca antrenor. Dacă nu munceam bine, nu rezistam atât de mult la Steaua. Cu cât sunt mai mulţi contestatari împotriva mea, cu atât mă simt mai puternic. Într-adevăr, nu am reuşit să câştig campionatul, l-am pierdut în ultima etapă. Anul acesta, am pierdut calificările în grupele Europa League. Consider că meritam să mergem în grupe, dar la fotbal se poate întâmpla orice. Însă încerc să iau lucrurile bune din cee ace am reuşit să fac.”