Fotbal intern

Dică, furios după Astra-FCSB 1-0: “Budescu ar fi bun, dar ce să facem?”

21.07.2018 | 23:13
Dica furios dupa AstraFCSB 10 Budescu ar fi bun dar ce sa facem

Astra a câştigat cu FCSB în prima etapă din noul sezon. Echipa lui Marius Măldărăşanu s-a impus cu 1-0 în faţa echipei roş-albaştre. La finalul meciului, Nicolae Dică a fost furios pe elevii săi şi a declarat că nu a mers nimic:

“Am făcut o partidă slabă, nu am reuşit să concretizăm nicio ocazie pe care am avut-o. Am fost depăşiţi de cei de la Astra. Am făcut un meci foarte slab. Am avut probleme la faze fixe, acum avem din nou, chiar dacă am schimbat. Din păcate nu reuşim să ne concentrăm.

S-a văzut şi la campionatul mondial că se poate câştiga un meci la faze fixe. Am fost nevoit să îl trimit pe Planic în atac pentru că trebuia să punem presiune pe fundaşii adverşi şi mă gândeam că va reuşi să marcheze ca şi cu CFR Cluj. 

Sperăm să aducem un atacant. Vedem dacă vine sau nu. Trebuie să dăm totul. Nu am apucat să vorbesc cu doctorul despre Qaka, dar voi vedea acum. Va fi un meci foarte greu în Europa League. Rudar este o echipă agresivă pe faza defensivă, joacă bine contraatac, aşa cum au jucat cei de la Astra azi. Budescu a fost un jucător important pentru mine, dar acum ce să facem? Au fost şi alţi jucători mari care au plecat”, a declarat Dică după meci.

FCSB va evolua joi, de la ora 18:30, pe terenul lui Rudar Velenje, în turul doi preliminar din Europa League.