Fotbal international

Diego Maradona, dat afară din casă cu forța de logodnică! Chiar el îi dăruise locuința

12.12.2018 | 17:59
Diego Maradona dat afara din casa cu forta de logodnica Chiar el ii daruise locuinta

Totul a ieșit la iveală după ce presa din Argentina a scris că Diego Maradona s-a certat cu logodnica sa. Cei doi au avut un episod destul de tumultos, în care fostul jucător de legendă al Argentinei a fost anunțat că trebuie să părăsească locuința iubitei. „Maradona a fost dat afară din casa din Bella Vista, pe care i-a dăruit-o lui Rocio. Fostul decar nu vrea să plece, dar relația lor s-a terminat”,  este dezvăluirea pe care a făcut-o un jurnalist argentinian, Lio Pecoraro.

Diego Maradona a fost scos din sărite că logodnica sa a participat la o emisiune TV în Argentina. „Unul dintre motivele crizei a fost participarea blondei la emsiunea ‘Redes’, unde ea a răspuns afirmativ, când a fost întrebată dacă se simte singură. Acest lucru l-a înfuriat pe Diego, iar în weekend situația a escaladat”., a povestit jurnalistul Lio Pecoraro, care este un apropiat al logodnicei lui Maradona.

Maradona dat afară din casă de iubită! În urmă cu cinci  luni se logodiseră

Când a fost să îi ceară socoteală logodnicei, Maradona a fost dat afară din casă. Culmea, chiar Diego a fost cel care i-a dăruit iubitei sale  Rocio Oliva respectivul imobil. Ca totul să fie și mai surprinzător, decizia de a pune capăt relației vine după ce în urmă cu câteva luni cei doi făcuseră planurile de nuntă, care urma să aibă loc în 2019.

Diego Maradona s-a despărțit de logodnica sa, Rocio Oliva

Maradona și Rocio Oliva au avut o relație din 2012, iar în vara acestui an oficializaseră logodna. „Cea mai mare dorință a mea este să fiu fericită alături de Diego”, spunea femeia în iulie, în ziua în care a împlinit 28 de ani, când actualul antrenor al celor de la Dorados de Sinaloa îi punea pe deget inelul de logodnă. Conform planurilor făcute atunci, cei doi urmau să se căsătorească în prima parte a anului viitor.

Cea mai lungă relație pe care a avut-o Maradona a fost cu Claudia Villafane, care i-a devenit soție pe 7 noiembrie 1984 și care i-a dăruit două fiice, Dalma Nerea, 31 de ani, și Gianinna Dinorah, 29 de ani. Diego și Claudia au divorțat în 2004. Maradona a mai avut o relații serioase cu Veronica Ojeda, care i-a născut un fiu în 2013, și Cristiana Sinagra, cu care are deasemenea un băiat.

  • 58 de ani are Diego Maradona