Fotbal intern

Rezerva DINAmită! El e golgheterul PORTAR, de profesie SALVATOR

Mihai Dina a lovit a opta oară pentru Concordia Chiajna, un decisiv care a adus trei puncte uriaşe echipei lui Marius Baciu. Atacantul care face 30 de ani în septembrie are opt goluri pentru...
02.05.2015 | 00:07
Rezerva DINAmita El e golgheterul PORTAR de profesie SALVATOR

Mihai Dina a lovit a opta oară pentru Concordia Chiajna, un decisiv care a adus trei puncte uriaşe echipei lui Marius Baciu. Atacantul care face 30 de ani în septembrie are opt goluri pentru formaţia ilfoveană în acest sezon, în ciuda faptului că, în majoritatea cazurilor, el a fost rezervă.

Marius Şumudică a fost antrenorul care a insistat pentru transferul lui Mihai Dina la Concordia Chiajna, punîndu-şi în cap conducerea clubului, care a strîmbat din nas. Pînă la urmă, Şumi şi-a impus punctul de vedere şi, e clar, nu a greşit deloc în privinţa atacantului.

S-A DECIS!!! CINE ARBITREAZA UNICUL DERBY DINAMO-STEAUA!!!

Mihai Dina s-a întors în campionatul Românesc după un periplu în Cipru, la Aris Limassol, unde, timp de un an, a jucat 31 de partide şi a înscris de 10 ori. Nu degeaba Şumudică l-a vrut în lot. Cu toate acestea, Dina a fost mai mereu rezervă, dar cînd a intrat, şi-a făcut din plin datoria. Opt goluri a reuşit atacantul, ultimul vineri, în importanta partidă cu Pandurii, prin care a adus trei puncte de aur în vederea luptei pentru evitarea retrogradării.

A stat în umbra lui Florin Costea

După două sezoane la FC Extensiv, Mihai Dina a ajuns la FC Caracal, 2004-2005. Apoi, a făcut saltul uriaş pentru el, Universitatea Craiova, alături de majoritatea fotbaliştilor de la Caracal. Şase ani a petrecut atacantul la ”Campioana unei mari iubiri”, dar nu a reuşit să se impună în ochii suporterilor ca un goleador veritabil, cu toate că a marcat multe goluri pentru olteni. Degeaba! În ochii suporterilor mult prea pretenţioşi, Dina a fost mereu în umbra lui Florin Costea, iar fanii îl taxau cînd juca, cu deja arhi cunoscutul “Aleargă Dina!” 

ATAC DEVASTATOR AL UNUI STELIST LA GALCA!!! “SA PLECE!!! NU ARE PIC DE PERSONALITATE”

Jucător tehnic şi cu multe ”artificii” care au încîntat mereu tribunele, Costea s-a detaşat clar în favoritul spectatorilor, în timp ce Dina era luat peste picior de fanii olteni, care nu au văzut în el atacantul de clasă. Aşa că a cedat presiunii şi a semnat cu Dacia Mioveni, unde a jucat un campionat. A trecut şi pe la Petrolul, apoi a încercat străinătatea. A ajuns la Gyor, apoi la Aris Limassol. În fine, ultima staţie, Concordia Chiajna.

Portarul Dina, imbatabil în faţa lui Sănmărtean şi Wesley

Şi nu degeaba ajuns un veritabil salvator al echipelor la care a jucat! Mihai Dina a fost eroul Craiovei într-un meci disputat la Vaslui, echipă care îi avea în teren pe Sănmărtean, Adailton, Wesley, Papp. Oltenii trăgeau cu dinţii să se salveze de la retrogradare, în timp ce plăieşii lui Porumboiu ţinteau titlul. Alexandru Piţurcă a dat gol pentru Universitatea, după un şut din drop, iar oltenii s-au baricadat în apărare.

În ultimele minute, Silviu Lung a văzut cartonaşul roşu! Cum se făcuseră cele trei schimbări, în poartă a intrat un jucător de cîmp. Cine? Cînd toţi jucătorii se fereau de mănuşi, “Dinel” a fost singurul care a zis “daţi-le încoace!” În cele cîteva minute care au părut imense pentru olteni, Dina a scos de două ori incredibil, în faţa lui Sănmărtean şi a lui Wesley, iar Universitatea a cîştigat partida. Şi apoi s-a salvat de la retrogradare!

Acum, Chiajna e ca şi scăpată de Liga 2. În principal, datorită lui Dina. Rezerva DINAmită!

6 dintre cele 8 goluri ale lui Dina au fost reuşite după ce a intrat pe parcursul partidelor