Fotbal intern

Dinamo a făcut vizita medicală! Un atacant crescut de Steaua Roșie Belgrad a semnat. Anunțul oficialilor. VIDEO+GALERIE FOTO

21.06.2019 | 14:58
Dinamo a facut vizita medicala Un atacant crescut de Steaua Rosie Belgrad a semnat Anuntul oficialilor VIDEOGALERIE FOTO

Jucătorii echipei Dinamo București au făcut vizita medicală miercuri dimineață, iar la Institutul Național de Medicină Sportivă a fost prezent și un atacant sârb crescut la Steaua Roșie Belgrad. ”Câinii” încearcă să-și întărească linia ofensivă, după ce noul antrenor Eugen Neagoe a decis că nu se va baza pe doi dintre atacanții aduși în era Mircea Rednic: Alexandre Christovao și Athanasios Papazoglou.


UPDATE, 21 iunie, ora 15:00 / Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a anunțat că atacantul sârb Slavko Perovic a semnat contractul. ”Slavko a semnat cu Dinamo după vizita medicală. Veți vedea că este un atacant foarte bun. L-am urmărit, am văzut o parte dintre meciurile pe care le-a jucat în Turcia, cred că ne va ajuta să ne calificăm în play-off”, a declarat Prunea pentru site-ul doardinamo.ro.


Dinamo a făcut vizita medicală

Astfel, la vizita medicală din această dimineață a apărut atacantul Slavko Perovic, în vârstă de 30 de ani, care va semna un contract cu Dinamo dacă va trece testele. Sârbul, care a fost crescut la academia celor de la Steaua Roșie Belgrad, a mai evoluat în cariera sa la echipele Obilic, FK Srem, Napredak Krusevac, Rad Belgrad, Manisaspor, Alanyaspor și Denizlispor.

În sezonul precedent, Slavko Perovic a jucat în liga a doua din Turcia, la Istanbulspor. El a marcat cinci goluri în cele 21 de partide în care a evoluat pentru formația care a încheiat sezonul pe locul 11. În cazul în care va semna cu Dinamo, sârbul va fi al cincilea jucător transferat în această vară, după Cătălin Straton, Alexandru Răuță, Andrei Sin și Florin Bejan.

Mijlocașul francez Aissa Laidouni de la FC Voluntari a făcut vizita medicală cu Dinamo

Aissa Laidouni a făcut vizita medicală alături de Dinamo

Însă, marea surpriză de la vizita medicală a dinamoviștilor o reprezintă prezența mijlocașului Aissa Laidouni, aflat sub contract cu FC Voluntari. Jucătorul este curtat intens de Gigi Becali, care îl vede înlocuitorul perfect pentru Mihai Pintilii, însă jucătorul a apărut alături de ”câini” la INMS. Fotbalistul francez de 22 de ani nu a vrut să stea de vorbă cu presa, dar se știe faptul că noul manager general de la Dinamo, Florin Prunea, se află în relații foarte bune cu agentul lui Laidouni.

Fundașul Denis Ciobotariu a declarat că își dorește play-off-ul pentru sezonul viitor și este mulțumit că tatăl său, Liviu Ciobotariu, nu a venit la Dinamo: ”Anul ăsta ne-am propus play-off-ul. Vrem să schimbăm ce a fost anul trecut, ne dorim să facem performanță. Nu știu dacă tatăl meu a fost dorit la Dinamo, el semnase deja în Liban. Pentru mine ar fi fost chiar dificil față de colegi și ciudat să fi fost antrenat de tata”.