Fotbal intern

Dinamo a plecat cu trenul pentru meciul cu Sepsi! Imagini inedite din Gara de Nord

08.02.2019 | 18:17
Jucătorii echipei Dinamo București, împreună cu restul delegației, au plecat cu trenul până la Brașov pentru meciul cu formația Sepsi Sfântu Gheorghe (sursă foto doardinamo.ro)

Jucătorii echipei Dinamo București, împreună cu restul delegației, au plecat cu trenul până la Brașov pentru meciul cu formația Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano. Tehnicianul Mircea Rednic a anunțat încă de joi, de la conferința de presă, că deplasarea se va face cu trenul pentru a evita aglomerația de pe Valea Prahovei.

Și eu o să merg cu trenul alături de echipă. O să fie mult mai lejer. Nu suntem în stare să facem o autostradă de 40 de kilometri. Nu îmi mai aduc aminte când am fost ultima dată cu trenul, dar e mult mai lejer. Mai citești o carte, mai asculți o melodie. Nu avem voie să facem plimbări pentru că este problema asta cu gripa. Eu prefer să mergem cu trenul decât să stăm în autocar 7 ore. Aveam program să plecăm dimineața și să facem antrenament acolo, dar nu vrem să riscăm”, spunea Rednic la  conferința de presă.

Dinamo a plecat cu trenul pentru meciul cu Sepsi

”Câinii” au ajuns, vineri, cu 20 de minute înainte ca trenul să tragă în Gara de Nord, timp suficient ca jucătorii și antrenorul Mircea Rednic să se fotografieze și să acorde autografe suporterilor. Atmosfera a fost una destinsă, fotbaliștii de la Dinamo glumind pe seama deplasării cu trenul pentru întâlnirea cu Sepsi. Dinamoviștii vor călători cu trenul până la Brașov, iar de acolo vor continua drumul până la Sfântu Gheorghe cu autocarul.

Jucătorii echipei Dinamo București se urcă în tren (sursă foto doardinamo.ro)
Jucătorii echipei Dinamo București se urcă în tren (sursă foto doardinamo.ro)

Înaintea întâlnirii, oficialii celor două cluburi au avut un schimb de replici acid. Antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, a declarat că se teme de arbitraj, iar directorul sportiv al ”câinilor” i-a dat imediat replica prin intermediul FANATIK, precizând că tehnicianul  nu încearcă decât să pună presiune.

Partida Sepsi – Dinamo, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano, se va disputa sâmbătă, 9 februarie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.