Fotbal intern

DINAMO. A vrut SĂ-I AJUTE cu salariile, dar jucătorii l-au TRĂDAT!

DINAMO. Nici o zi fără decizii ciudate la Dinamo. Ştefan Bărboianu, Cosmin Matei şi Valentin Lazăr au fost excluşi din lot pentru meciul de astăzi, din deplasare, cu FC Braşov, ora 20:30....
21.03.2015 | 00:02
DINAMO A vrut SAI AJUTE cu salariile dar jucatorii lau TRADAT

DINAMO. Nici o zi fără decizii ciudate la Dinamo. Ştefan Bărboianu, Cosmin Matei şi Valentin Lazăr au fost excluşi din lot pentru meciul de astăzi, din deplasare, cu FC Braşov, ora 20:30. Culmea, decizia nu a venit la iniţiativa lui Flavius Stoican, ci la insistenţele “ultraşilor”, care i-au acuzat pe cei trei de aroganţă în relaţia cu tribuna. Aceştia fuseseră chiar primii care se bucuraseră de despărţirea de Mihai Teja şi venirea lui Stoican şi sperau să aibă mai multe şanse să joace.

Lazăr şi Rotariu, propuşi la măriri

DINAMO. Doar cinci meciuri a reuşit să reziste Mihai Teja la Dinamo, iar principalul motiv care a dus la demiterea sa a fost relaţia nu tocmai bună cu unii dintre jucătorii mai vechi din lot. Surprinzător este că Teja nu a reuşit să-şi apropie vestiarul deşi i-a propus la mărirea salariului pe Dorin Rotariu şi Valentin Lazăr. Cei doi au fost printre oamenii care s-au declarat încîntaţi că Stoican a fost adus la echipă în locul antrenorului venit de la naţionala de tineret.

EDITORIAL HORIA IVANOVICI. BOURCEANU, CU CARTILE PE FATA: “EU SINT CAPITANUL! VOI CINE SINTETI??”

Conducerea nu a acceptat încă propunerea

DINAMO. Chiar dacă Mihai Teja a insistat ca Rotariu şi Lazăr să fie mai bine plătiţi, conducerea administrativă a lui Dinamo nu a acceptat încă propunerea. 2.500 de euro pe lună cîştigă Vali Lazăr în acest moment, sumă pe care conducerea ia în calcul să o dubleze, dar ar prefera să aştepte pînă la finalul acestui sezon. Dorin Rotariu încasează 3.000 de euro lunar şi ar putea ajunge şi el la 60.000 de euro anual.

TRANSFER DE SENZATIE IN LIGA 1!!! VINE UN SUPER ATACANT DE PRIMERA DIVISION!!! PATRONUL CONFIRMA

Salariile jucătorilor noi au stricat atmosfera

DINAMO. Dinamo a transferat mai mulţi jucători în această iarnă, care ar fi trebuit să ajute echipa să urce pe podium. Doar că nu toate mutările realizate de “cîini” au fost inspirate. Sebastian Farnolle, Nicolae Grigore sau Marian Cristescu nu şi-au demonstrat încă utilitatea, iar faptul că ei au primit salarii în jurul a 7.000 de euro a provocat şi o mare nemulţumire din partea jucătorilor mai vechi în lot, care sînt plătiţi cu sume mult mai mici. De altfel, acesta a fost chiar primul motiv care a provocat tensiuni în vestiarul lui Dinamo.

EXCLUSIV / Decizia BOMBA A INSTANŢEI cu privire la AFILIEREA Craiovei!

Dinamo. L-a trădat şi Daniel Stanciu la Negoiţă

DINAMO. O altă dezamăgire de care Mihai Teja a avut parte în perioada petrecută în Ştefan cel Mare a fost cea legată de lipsa de suport din partea lui Daniel Stanciu. Deşi cei doi s-au consultat în privinţa campaniei de transferuri pe care a avut-o Dinamo în această iarnă, în momentul în care lui Teja i s-a reproşat achiziţionarea unora dintre jucători, Daniel Stanciu nu şi-a asumat nici un fel de răspundere. Managerul l-a lăsat singur pe antrenor să-i dea explicaţii lui Negoiţă, iar în cele din urmă Teja a fost îndepărtat, iar Stanciu şi-a păstrat funcţia.