Fotbal intern

Dinamo a vrut să îi rezilieze contractul lui Florin Bejan! Jucătorul transferat de “câini” în vară a cerut mulți bani. EXCLUSIV

27.09.2019 | 10:47
Dinamo a vrut să îi rezilieze contractul lui Florin Bejan! Jucătorul transferat de
Dinamo a vrut să îi rezilieze contractul lui Florin Bejan! Jucătorul transferat de câini în vară a cerut mulți bani. EXCLUSIV FOTO: Florin Bejan si George Ganea in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor

Florin Bejan a fost unul dintre primii jucători transferați în această vară de Dinamo. Fundașul în vârstă de 28 de ani a venit din postură de jucător liber de la Astra Giurgiu, însă nu s-a acomodat. FANATIK a aflat că Dinamo a vrut să îi rezilieze contractul lui Bejan, însă fotbalistul a vrut să i se acorde 5 salarii pentru a pleca liber. 

Dinamo a vrut să îi rezilieze contractul lui Florin Bejan! A avut și variante de rezervă: Gaz Metan și Astra

Dinamoviștii nu au fost de acord cu această variantă și îl vor păstra pe Florin Bejan până în iarnă, urmând ca în pauza competițională cele două părți să se despartă. Însă, până în iarnă, “câinii” se vor putea folosi de serviciile fundașului în vârstă de 28 de ani, mai ales dacă vor apărea probleme cu accidentările.

Chiar dacă nu a avut evoluții apreciabile la Dinamo, Florin Bejan nu a dus lipsă de oferte. Fundașul a fost dorit de Gaz Metan Mediaș și a vrut să se întoarcă la Astra Giurgiu, însă în final nu a ajuns la niciuna dintre aceste variante și a rămas în “Șoseaua Ștefan cel Mare”.

Dinamo a vrut să îi rezilieze contractul lui Florin Bejan! Jucătorul transferat de câini în vară a cerut mulți bani. EXCLUSIV
Dinamo a vrut să îi rezilieze contractul lui Florin Bejan! Jucătorul transferat de câini în vară a cerut mulți bani. EXCLUSIV FOTO: Bucurie dinamovista cu Florin Bejan si Mattia Montini in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Academica Clinceni, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti

Făcut praf de Cornel Dinu: “Zici că e chitarist la Untold”

Florin Bejan a fost deseori criticat pentru evoluțiile de la Dinamo din acest sezon. Cornel Dinu l-a comparat pe fundaș cu un “chitarist de la Untold” după victoria cu Academica Clinceni, scor 4-2: “Aduceţi-l pe Bejan să-l vadă lumea! Nu există ordinărie mai mare şi nepricepere şi jaf fotbalistic. Iertaţi-mă că vorbesc aşa, dar mi-au venit dracii. E ridicol!

Nu are nicio treabă cu Dinamo. Zici că e chitarist la Untold. Atât îl poţi pune, să facă play-back pe scenă. Cum să îi dai voie să calce pe urmele lui Nelu Nunweiller? Vine amărâtul de la Clinceni şi el se întoarce cu spatele. Cine l-a adus pe ăsta?”, a spus atunci Cornel Dinu.

Fotbalistul venit gratis de la Astra Giurgiu a jucat doar trei meciuri în actuala stagiune în Casa Pariurilor Liga 1. Bejan nu a fost folosit în ultimele 6 etape de campionat, fiind integralist doar în meciurile cu Viitorul (0-5), CFR Cluj (0-1) și Academica Clinceni (4-2).

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Bejan 
  • 2021 este anul în care îi expiră contractul lui Bejan la Dinamo 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri