Fotbal intern

Dinamo, anunț oficial despre plecarea lui Montini! „Ne bucură orice ofertă care vine pentru orice jucător al nostru”

02.05.2019 | 13:32
Dinamo anunt oficial despre plecarea lui Montini Ne bucura orice oferta care vine pentru orice jucator al nostru

Dinamo a făcut un prim anunț oficial despre plecarea italianului Montini! Omul de gol al haitei a atras atenția unor echipe din străinătate, dar conducerea câinilor spune că pe adresa clubului, deocamdată, nu a venit nicio ofertă concretă. Chiar președintele echipei, Bogdan Bălănescu a fost cel care a infirmat o eventuală plecare a atacantului din Ștefan cel Mare.

Dinamo, anunț oficial despre plecarea lui Montini!

”Nu ştiu dacă e cel mai dorit, ne bucură orice ofertă care vine pentru orice jucător al lui Dinamo, o vom analiza, şi dacă va fi convenabilă pentru club, atunci vom da curs acestei oferte. Nu are nicio ofertă în mod oficial în momentul de faţă”, a spus Bogdan Bălănescu pentru Pro Sport LIVE atunci când a fost chestionat despre situația atacantului.

Mattia Montini a semnat cu Dinamo în luna noiembrie a anului 2018. La o lună de zile distanță a reușit un hat trick împotriva Universității Craiova. Între timp a marcat un total de zece goluri în tricoul câinilor, ultima oară punctând în partida cu FC Voluntari, încheiată cu scorul de 2-1 pentru echipa lui Mircea Rednic. Bulgarii de la Levski Sofia au insistat cel mai mult pentru transferul jucătorului.

Dinamo, anunț oficial despre plecarea lui Montini! Montini
Câinii spun că nu există nicio ofertă concretă pentru atacant

Levski Sofia, cap de listă

”Ştiu că sunt foarte interesaţi de mine (n.r. Levski). Ştiu că Levski mă vrea, la fel ca Rosenborg, din Norvegia. Am ofertă şi de la o echipă din Italia, care se luptă să promoveze în Serie A. Aceste opţiuni sunt foarte tentante, dar nu ştiu dacă voi rămâne sau voi pleca de la Dinamo. Mă simt foarte bine aici, am devenit un jucător cheie într-un timp scurt, am contract până vara viitoare (n.r. până în 2020) şi apoi voi vedea ce se va întâmpla.

Despre Levski ştiu că au printre cei mai nebuni fani din Balcani şi Bogdan Pătraşcu, scouterul lor, încearcă să mă convingă să merg la Sofia, dar nu ştiu”, a declarat Montini pentru presa din Bulgaria

  • 10 goluri a marcat Mattia Montini pentru Dinamo