DINAMO. Atac DUR al lui Chirilă: “Nu voi fi antrenorul clubului. Cineva mă blochează mereu!”

DINAMO. Ionuţ Chirilă este considerat unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Flavius Stoican. Însă, fostul tehnician al Chiajnei şi al Iaşi-ului a declarat că nu se aşteaptă să fie chemat...
13.11.2014 | 11:52
DINAMO Atac DUR al lui Chirila Nu voi fi antrenorul clubului Cineva ma blocheaza mereu
ADVERTISEMENT

DINAMO. Ionuţ Chirilă este considerat unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Flavius Stoican. Însă, fostul tehnician al Chiajnei şi al Iaşi-ului a declarat că nu se aşteaptă să fie chemat la negocieri, chiar dacă ar fi cel mai îndreptăţit să conducă echipa din punctul de vedere al experienţei. El a lăsat să se înţeleagă că o anumită persoană de la club nu îl vrea:

“Ce noul antrenor al lui Dinamo? Doar în presă sînt dat ca variantă la Dinamo. După 25 de ani de antrenorat, copii, juniori, divizia B, divizia naţională, ce mai trebuie să facă Ionuţ Chirilă ca să fie antrenor al lui Dinamo. După ce a făcut o echipă naţională de tineret şi a format jucători care au adus mulţi bani pentru cluburi precum Dinamo şi Rapid, după ce a făcut din Jiul Petroşani o echipă de primă ligă, ce să mai facă Ionuţ Chirilă să fie antrenor al lui Dinamo?

ADVERTISEMENT

Dacă vorbim de New Dinamo şi de faptul că Dinamo nu trebuie să cumpere, ci să construiască, mai trebuie Ionuţ Chirilă să demonstreze ceva? Ionuţ Chirilă a fost blocat la Dinamo cînd a avut 7 titulari la echipa mare. Ionuţ Chirilă a fost blocat în 2011 şi 2013 la Dinamo. Toate acestea au un secret pe care îl păstrez pentru mine. Nu a sunat nici un telefon de la Dinamo şi nu va suna nici un telefon de la Dinamo. Eu sînt convins, dar lucrurile astea rămîn pentru mine. 

Vedem noi cît vor mai veni alţi antrenori. Dar toate acestea duc la o altă problemă: punerea unui lacăt pe acest club. Cînd am stat în loja lui Dinamo, am stat din întîmplare, nu am vorbit cu Anghelache.  Există cineva care nu mă vrea la Dinamo şi care mă va bloca mereu de la Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă suporterii au trimis mesajul că nu mă vor. Cred mai puţin în mesajele astea. Am avut surpriza acum un an sau doi să fiu printre favoriţii pentru preluarea lui Dinamo, chiar dacă nu antrenam. Ştiu multe lucruri pe care nu le pot spune”, a declarat Chirilă la sport.ro.

Ionuţ Chirilă a antrenat ultima dată la CSMS Iaşi, unde a fost schimbat după doar 3 săptămîni de la instalare.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Tags: