Fotbal intern

De ce Negoiţă nu găseşte înlocuitor pentru Mutu: “Ăsta e salariul!”

Dinamo Bucureşti se pregăteşte de meciul cu CFR Cluj. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare este într-o situaţie disperată, iar Ionuţ Negoiţă, patronul clubului, a anunţat recent că este dispus să vândă echipa. Preţul cerut de omul de afaceri este de patru milioane de euro.
17.11.2017 | 18:56
De ce Negoita nu gaseste inlocuitor pentru Mutu Asta e salariul

Echipa antrenată de Vasile Miriuţă ocupă locul 7 în Liga 1 Betano, însă Ionuţ Negoiţă este dispus să-şi vândă jucătorii de primă mână. Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Adam Nemec sunt pe picior de plecare – VEZI DETALII AICI. 

Plecarea lui Adrian Mutu la Federaţia Română de Fotbal a lăsat un gol în organigrama clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Oficialii lui Dinamo i-au căutat un înlocuitor fostului internaţional român, însă toate negocierile au picat din acelaşi motiv: banii!

Niculae i-a spus “nu” lui Dinamo

FANATIK.RO a aflat că ultimul de pe lista “câinilor roşii” a fost Marius Niculae. Fostul dinamovist s-a întâlnit cu oficialii clubului, dar negocierile au picat. Motivul este salariul oferit, acelaşi pe care îl avea şi Adrian Mutu. Legenda dinamovistă nu a acceptat un salariu lunar de 1.500 de euro.

Refuzul lui Marius Niculae este încă o nouă lovitură dată proiectului lui Ionuţ Negoiţă. Omul de afaceri care deţine clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost intens criticat în ultimele zile, mai ales după ce a fost anunţat transferul lui Valentin Costache la CFR Cluj. Cornel Şfaiţer a fost şi el aproape de a-i lua locul lui Adrian Mutu la Dinamo. Negocierile au fost confirmate de oficialul echipei FC Botoşani – VEZI DETALII AICI. 

Marius Niculae a jucat în trei rânduri la Dinamo Bucureşti, în perioadele 1996-2001, 2008-2012 şi în 2015. La capătul sezonul 2014-15, atacantul dinamovist a agăţat ghetele în cui şi şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător.