Fotbal intern

Negoiţă confirmă Fanatik! Negocieri pentru Filip, Nemec şi Nedelcearu

Ionuţ Negoiţă vrea să renunţe la fotbal şi să vândă Dinamo! A început cu jucătorii, iar principalele produse de export din "haită" şi-au găsit deja destinaţiile.
12.11.2017 | 15:04
Negoita confirma Fanatik Negocieri pentru Filip Nemec si Nedelcearu

UPDATE. Ionuţ Negoiţă a confirmat FANATIK.RO, după ce a discutat despre plecările lui Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Adam Nemec de la Dinamo:

“Sunt jucători care au mulţi ani la Dinamo şi ar fi bine să facă un pas înainte şi să treacă la alt nivel. Sunt discuţii. Şi Nedelcearu are deja 3 ani aici. Sunt câţiva jucători care vor pleca, Nemec intră în ultimele şase luni şi vrea să plece în străinătate”, a spus Ionuţ Negoiţă la un post de televiziune.

Deranjat de fanii care îl înjură cu fiecare ocazie, “pe banii săi”, dezamăgit de faptul că nu poate susţine clubul din punct de vedere financiar de unul singur şi, foarte probabil, incomodat de datoria de 2 milioane de euro către Nicolae Badea, Ionuţ Negoiţă este decis să spună adio fotbalului românesc şi a început deja demersurile în acest sens.

Şi-a scos cei mai importanţi jucători la vânzare, iar primul a fost deja rezolvat. Valentin Costache, jucătorul promovat de către Mircea Rednic anul trecut şi văzut ca o mare speranţă a formaţiei din Ştefan cel Mare, a fost cedat la rivala din Liga 1 Betano, CFR Cluj, în schimbul sumei de 700.000 de euro. Fanii s-au revoltat, însă nu au mai avut ce face, transferul urmând să fie anunţat şi oficial.

Nedelcearu, spre Turcia

Următorul pe lista de vânzare este internaţionalul Ionuţ Nedelcearu, pentru care Negoiţă are pe masă o ofertă de la un club din Turcia. Firma de impresariat a lui Giovani Becali se ocupă de transferul fundaşului, care deşi era văzut ca următorul mare boom dat de “câini”, costă acum doar 500.000 de euro. Escapadele bahice în care a fost implicat Nedelcearu sunt deja cunoscute, el consumând alcool în avion la naţionala under 21 alături de alţi trei jucători de la Dinamo, şi apoi, la Piatra Neamţ, stând până dimineaţa în hotel înaintea meciului de Cupă. Toate acestea i-au scăzut cota lui “Nede”, dar şi celorlalţi colegi implicaţi.

Rednic îl ia pe Nemec

FANATIK.RO  aflat că Adam Nemec, deşi este dorit de FCSB şi CFR Cluj, va alege, foarte probabil, calea Belgiei, acolo unde Mircea Rednic îl aşteaptă la Mouscron. Gigi Becali şi-a manifestat interesul pentru Nemec şi oficialii echipei din Gruia îl vor pe “vârf”, însă niciuna dintre oferte nu o bate pe cea a omului care l-a adus în România anul trecut. Şi Nemec este încântat de ideea de a pleca din România pentru a activa într-un campionat puternic, aşa cum este Jupiler League. Nici preţul stabilit de Negoiţă nu este unul prea mare pentru Mouscron, 500.000 de euro, în condiţiile în care atacantul slovac intră în ultimele şase luni ani de contract. De altfel, FCSB şi-a luat deja gândul de la transferul “vârfului” (vezi detalii aici). 

Filip, spre coşmarul FCSB

Fostul căpitan al lui Dinamo, Steliano Filip nu mai vrea să audă de “câini” şi în iarnă vrea să plece. S-a săturat ca suporterii lui Dinamo să-l înjure cu fiecare ocazie, iar întâmplarea care a pus capac a avut loc vineri seară (vezi detalii aici), când aproximativ 30 de fani şi-au făcut apariţia la baza de antrenament a lui Dinamo pentru a-şi regla conturile cu Filip, pe care l-au înjurat din nou. FANATIK.RO a aflat că Ludogoreţ a oferit 300.000 de euro în schimbul fundaşului stânga antrenat de Vasile Miriuţă, iar “şeptarul” este foarte aproape de a fi coleg la campioana Bulgariei cu ceilalţi doi români de acolo, Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi.

Ludogoreţ a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Champions League, în august 2014, după loviturile de departajare, când în poarta bulgarilor s-a aflat chiar Cosmin Moţi.

2.000.000 euro va încasa Negoiţă pe cei patru jucători