Sport

Dinamo – GOG Gudme 35-28 în Liga Campionilor la handbal masculin. Victorie uriaşă pentru “dulăi”, noii lideri ai grupei D

25.09.2019 | 19:03
Dinamo  GOG Gudme 3528 in Liga Campionilor la handbal masculin Victorie uriasa pentru dulai noii lideri ai grupei D

Dinamo a obținut o victorie extrem de importantă în etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. În Sala ”Dinamo”, elevii lui Constantin Ștefan au trecut cu 35-28 de danezii de la GOG Gudme. Românii s-au aflat la conducere tot meciul, iar la pauză au intrat cu un avans de cinci goluri, 17-12. Următorul adversar al lui Dinamo va fi echipa rusă Chekhovskiye Medvedi, într-un meci programat pe 12 octombrie de la ora 16.

Clasamentul Grupei D după victoria lui Dinamo:

Dinamo - GOG Gudme 35-28 în Liga Campionilor la handbal masculin. Victorie importantă pentru alb-roșii, noii lideri ai grupei D
Dinamo – GOG Gudme 35-28 în Liga Campionilor la handbal masculin. Victorie importantă pentru alb-roșii, noii lideri ai grupei D

FINAL / Dinamo – GOG Gudme 35-28

Min. 55 / Dinamo – GOG Gudme 31-25

Min. 50 / Dinamo – GOG Gudme 30-24

Min. 45/ Dinamo – GOG Gudme 26-21

Min. 40 / Dinamo – GOG Gudme 24-18

Min. 35 / Dinamo – GOG Gudme 19-15

Pauză / Dinamo – GOG Gudme 17-12

Min. 25 / Dinamo – GOG Gudme 12-9

Min. 20 / Dinamo – GOG Gudme 10-8

Min. 15 / Dinamo – GOG Gudme 8-7

Min. 10 / Dinamo – GOG Gudme 6-3

Min. 5 / Dinamo – GOG Gudme 4-3

UPDATE, ora 19:00 / A început meciul Dinamo – GOG Gudme.

Dinamo – GOG Gudme Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Partida Dinamo – GOG Gudme se joacă miercuri, 25 septembrie, de la ora 19:00, în sala Dinamo și contrează pentru etapa a 3-a a grupei D din Liga Campionilor. Jocul este televizat pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. De asemeni, puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări derbyul grupei în format LIVE VIDEO.

Acesta va fi meciul adevărului pentru echipa pregătită de Constantin Ștefan. Danezii sunt cu adevărat foarte puternici și au o forță extraordinară la linia de 9 metri. Faptul că au câștigat cu 9 goluri avans în Suedia și la șapte în fața rușilor, marcând în fiecare meci peste 30 de goluri cu ușurință spune totul despre adversarul de miercuri al dinamoviștilor.

Dinamo – GOG. Bucureștenii au trecut de suedezii de la Kristiansand, acum vin danezii

Dinamo are avantajul unui portar de excepție

Aceasta nu înseamnă că Dinamo nu poate câștiga partida. Are atuurile ei. Joacă acasă, unde beneficiază de o atmosferă extraordinară creată de fani, atmosferă care l-a impresionat pe antrenorul Vranjes de la Kristiansand în meciul jucat în urmă cu o săptămână la București. Dinamo are un super portar în Heiradad, care pur și simplu i-a scos din minți pe suedezi cu paradele sale, pentru că altfel apărarea nu a funcționat tocmai optim și dacă va lăsa același spații și danezilor va fi foarte rău. Al treilea argument este că Dinamo poate face un joc foarte bun cu extremele, care au fost și cei mai eficienți jucători în partida Kristiansad.

În general, Dinamo a știut să valorifice avantajul terenului propriu în meciurile din Liga Campionilor, acesta fiind și atuul echipei lui Constantin Ștefan în ediția precedentă, când alb-roșii au reușit să iasă din grupel dar au pierdut barajul cu Sporting Lisabona.