Fotbal intern

DINAMO. Marc A SEMNAT! Se lasă cu plîngeri PENALE!

DINAMO. Este sigur! Andrei Marc, fostul fundaş al Ceahlăului, va îmbrăca tricoul lui Dinamo începînd din acest retur! Jucătorul de 21 de ani şi oficialii lui Dinamo au bătut palma pentru ca...
30.01.2015 | 00:00
DINAMO Marc A SEMNAT Se lasa cu plingeri PENALE
ADVERTISEMENT

DINAMO. Este sigur! Andrei Marc, fostul fundaş al Ceahlăului, va îmbrăca tricoul lui Dinamo începînd din acest retur! Jucătorul de 21 de ani şi oficialii lui Dinamo au bătut palma pentru ca talentatul fundaş să facă parte din “haită” pentru următorii patru ani şi jumătate!

Citeşte: Culise SENZAŢIONALE ale celui mai TARE transfer de la Dinamo!

DINAMO. Chiar dacă au fost dificile, negocierile dintre cele două părţi s-au finalizat în cursul zilei de ieri, Marc semnînd precontractul cu formaţia dinamovistă. Conform surselor FANATIK.RO din cadrul grupării din “Groapă”, jucătorul de 21 de ani va cîştiga 5000 de euro în primul an de contract, suma urmînd să crească de la un sezon competiţional la altul. “Negocierile au decurs greu, s-au întîmpinat multe greutăţi, mai ales că şi Astra cu CS U Craiova se interesaseră de serviciile fotbalistului. Pînă la urmă, părţile au semnat un contract valabil pe o perioadă de patru ani şi jumătate”, au precizat dinamoviştii.

ADVERTISEMENT

marc2

A fost luat cu 500 euro!

DINAMO.  Afacerea făcută de oficialii echipei “alb-roşii” este una dintre cele mai profitabile, Daniel Stanciu reuşind, cu  investiţii minime, să aducă un fotbalist cotat la 750.000 euro! Practic, Marc a venit la Dinamo în urma deciziei venite din partea Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (n.r. CNSL), care a decis rezilierea contractului tînărului fotbalist şi Ceahlăul Piatra Neamţ, fosta echipă a lui Marc. Interesant este modul în care Marc a ajuns la CNSL, FANATIK. RO dezvăluind, în exclusivitate, că taxa de 500 euro a fost plătită de către oficialii lui Dinamo ( vezi detalii AICI). Pe lîngă această sumă, oficialii “haitei” i-au mai oferit fotbalistului din Moldova o primă de instalare de 50.000 euro, această sumă datorîndu-se faptului că vine liber de contract.

Citeşte: Prima declaraţie de DRAGOSTE a lui Ţucudean pentru Steaua! “Mă bucur!”

Moldovenii atacă: “Plîngeri penale!”

DINAMO. Înţelegerea dintre Dinamo şi Andrei Marc este umbrită de problemele pe care cele două părţi riscă să le aibă cu oficialii lui Ceahlăul Piatra Neamţ. Contactaţi de FANATIK.RO, oficialii grupării de la poalele muntelui Pietricica vor face plîngere penală împotriva tuturor persoanelor implicate. “Deja am contactat avocaţii, nu este normal cum s-au desfăşurat lucrurile. Noi încă nu am primit motivaţia deciziei, însă este foarte posibil ca acest transfer să se lase cu plîngeri penale! Atît împotriva jucătorului, cît şi împotriva Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, dar  şi împotriva celor de la Dinamo”, a declarat Viorel Mestecăneanu, preşedintele Ceahlăului.

ADVERTISEMENT

Citeşte: Un nou TRANSFER pentru Dinamo! “Am semnat pînă în vară”

FOTBAL - DINAMO BUCURESTI - FC BRASOV

Şi-au betonat defensivă după umilinţă

DINAMO. Umilinţa pe care Dinamo a cunoscut-o în cantonament, cînd a fost învinsă cu 7-1 de către puştii de la naţionala Uder21 a Danemarcei, i-a obligat pe oficialii din “Groapă” să ia măsuri urgente! Pe lîngă Andrei Marc, dinamoviştii şi-au betonat defensiva cu mai mulţi jucători, Machado, Lucian Goian şi Serginho fiind ultimele achiziţii. La echipă urmează să se întoarcă şi Andrei Cordoş, chiar dacă acesta plecase la finalul turului pentru a-şi căuta un nou angajament. Jucătorul ardelean va fi prezent vineri la o discuţie particulară cu Ionuţ Negoiţă, urmînd să fie stabilite anumite condiţii din contract.

18 partide a evoluat Marc pentru Ceahlăul în acest sezon competiţional în toate competiţiile, fundaşul marcînd şi un gol

TOATE CIFRELE LEGATE DE TRANSFERUL LUI ŢUCUDEAN LA STEAUA! CÎT A COSTAT A DOUA MARE TRĂDARE A IERNII!!