Fotbal intern

DINAMO. Reacţia lui Andone după transferul lui Lazăr: “Ofertă bună”

DINAMO. UPDATE, 15 ianuarie, ora 14:49 / Dinamo l-a împrumutat pe Vali Lazăr la Al Sailiya pentru 200.000 de euro. Ioan Andone spune că jucătorul avea o propunere prea bună pentru a putea fi...
16.01.2017 | 00:02
DINAMO Reactia lui Andone dupa transferul lui Lazar Oferta buna

DINAMO. UPDATE, 15 ianuarie, ora 14:49 / Dinamo l-a împrumutat pe Vali Lazăr la Al Sailiya pentru 200.000 de euro. Ioan Andone spune că jucătorul avea o propunere prea bună pentru a putea fi refuzată şi spune că are nevoie de un fundaş central la echipă:

“Am aflat ieri seară de oferta pentru Lazăr. Cred că era prea bună pentru el ca să o refuze. Să ştiţi că s-a dus la o echipă bună. Îl va ajuta şi faptul că e Dragoş Grigore acolo. Totuşi, cred că îşi închide şansele de a juca la naţională.

Acum trebuie să vedem ce transferuri vom face şi noi. Adi Mutu a venit cu câteva propuneri. Eu vreau în primul rând un fundaş central. Sper ca transferul să se facă şi jucătorul să vină în Spania. Am soluţii, nu mă plâng, dar repet, vreau un fundaş central”, a spus Andone pentru gsp.


DINAMO. Update. Presa sportivă din Qatar anunţă că Vali Lazăr a fost cedat sub formă de împrumut până în vară la echipa Al Sailiya, la care mai evoluează şi Dragoş Grigore. Bucureştenii vor încasa 200.000 de euro în schimbul acestei mutări, iar fotbalistul va avea un salariu de cinci ori mai mare decât îl avea la Dinamo.

După 16 etape, Al Sailiya ocupă locul 11 în Qatar, retrogradabil, având una dintre cele mai slabe defensive, cu 33 de goluri marcate. Vali Lazăr va pleca în Qatar zilele următoare.

DINAMO. Update. Oficialii din “Ştefan cel Mare” vor negocia astăzi cu Al Sailiya SC, echipa unde evoluează şi Dragoş Grigore, pentru transferul lui Valentin Lazăr.

Se pare că Lazăr va pleca sub formă de împrumut la formaţia din prima ligă din Qatar, iar cei de la Al Sailiya vor avea prima opţiune pentru un transfer în vară.

…………………………………………………..

DINAMO. Vali Lazăr a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în prima parte a campionatului. Atacantul în vîrstă de 27 de ani a marcat 7 goluri în cele 19 meciuri disputate de el în acest sezon. Prestaţiile sale foarte bune l-au adus în atenţia şeicilor din Qatar. 

Are ofertă concretă

DINAMO. Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a dezvăluit că Vali Lazăr, este, întradevăr, curtat de o echipă din Qatar, care deja a realizat o ofertă concretă.

DINAMO. “Există interes pentru Vali Lazăr din Qatar. E o ofertă concretă. Cei de acolo îl doresc împrumut, apoi transfer definitiv. Nu ştiu dacă va pleca. Rămâne de văzut. Mîine voi sta de vorbă cu el. Dacă e o ofertă bună pentru club şi pentru jucător, atunci probabil va pleca. E puţin dacă vor să dea 300.000 de euro pe el. Dar, dacă va pleca, trebuie să găsim o altă soluţie”, a declarat Dănciulescu.

Torje, şanse minime să ajungă la Dinamo

DINAMO. Dănciulescu a discutat şi despre o eventuală revenire a lui Gabi Torje la Dinamo: “E complicat să-l luăm pe Gabi Torje. El vrea să vină, noi îl dorim, dar e problema salariului. El are un salariu de un milion şi ceva de euro pe an. E complicat să-l aduci în situaţia asta. Cei de la Terek nu vor să-i plătească salariul, iar el nu poate renunţa la atîţia bani”

Tags: