Fotbal intern

Dinamo, penalizată, e pe ultimul loc! Indisciplina jucătorilor costă!

Dinamo, penalizată, a ajuns pe ultimul loc în Liga 1 BETANO într-un clasament al indisciplinei! Formaţia din Ştefan cel Mare a primit 29 de cartonaşe galbene şi 2 roşii în primele 8 etape...
07.09.2017 | 17:06
Dinamo penalizata e pe ultimul loc Indisciplina jucatorilor costa
ADVERTISEMENT

Dinamo, penalizată, a ajuns pe ultimul loc în Liga 1 BETANO într-un clasament al indisciplinei! Formaţia din Ştefan cel Mare a primit 29 de cartonaşe galbene şi 2 roşii în primele 8 etape şi este pe ultimul loc într-un clasament al indisciplinei echipelor din Liga 1 BETANO, alcătuit în funcţie de numărul avertismentelor şi eliminărilor primite. VEZI CLASAMENTUL SUS ÎN GALERIA FOTO!

Punctajul a rezultat în urma acordării a 3 puncte pentru o eliminare (roşu) şi a unui punct pentru o avertizare (galben). Cartonaşele galbene transformate în cartonaş roşu nu au fost contabilizate.  „Campioana” disciplinii, cu cele mai puţine puncte, este chiar campioana en-titre Viitorul. CFR Cluj se ţine sus, ca şi în clasamentul real, ceea ce dovedeşte că nu trebuie să fii rău ca să fii… bun! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Dinamo conduce şi la… individual compus!

FCSB-ul lui Gigi Becali este în partea a doua a clasamentului deşi nu a încasat niciun cartonaş roşu. În aceeaşi situaţie, fără jucători eliminaţi în primele 8 etape, mai sunt încă 3 echipe, Concordia Chiajna, CS U Craiova şi Gaz Metan Mediaş. La polul opus se regăsesc Astra Giurgiu şi Juventus Bucureşti, cu câte 3 jucători eliminaţi fiecare.

Individual, cele mai multe cartonaşe galbene le-a încasat dinamovistul Steliano Filip (5, niciun „roşu”), urmat de coechipierul său Sergiu Hanca, croatul Hrvoje Spahija (CS U Craiova) şi Cristian Danci, toţi cu câte 4 avertismente. 21 de fotbalişti sunt la un „galben” de supendare (4 „galbene”). În primele 8 etape au fost eliminaţi 20 de jucători, grupaţi într-un clasament care ţine cont şi de cartonaşele galbene luate de aceştia. VEZI CLASAMENTUL SUS ÎN GALERIA FOTO!

ADVERTISEMENT
Tags: