Sport

Dinamo, reacție după amânarea planului de reorganizare: „Mergem înainte!”

Răzvan Zăvăleanu a oferit o primă reacție după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou, liniștiându-i pe suporteri.
13.07.2023 | 20:42
Dinamo reactie dupa amanarea planului de reorganizare Mergem inainte
Dinamo, reacție după amânarea planului de reorganizare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar al „câinilor” a spus că există un plan activ, însă ar fi fost mult mai bine să nu mai fie amânat planul de reorganizare, explicând motivele, însă a precizat că și în condițiile de față, clubul merge înainte.

Dinamo, reacție după amânarea planului de reorganizare

Răzvan Zăvăleanu a oferit o reacție după ce planul lui Dinamo de reorganizare a fost amânat din nou: „Avem un plan activ, dar era mult mai bine să poată fi confirmată această solicitare, societatea putea să fie mult mai atractivă pentru alți investitori. Chiar dacă e mult de plătit, nu avem ce face, mergem înainte.

ADVERTISEMENT

Pentru noi nu a fost un lucru neașteptat că nici azi judecătorul nu s-a pronunțat asupra cazului nostru. Ne așteptam să se judece doar dacă ar fi ridicată greva, cum nu s-a ridicat, nu avem ce face.

Nu știu dacă ne referim doar la prima rată, diferențele sunt de 6-7 milioane de euro, așa că sunt niște sume importante. Totuși, lucrurile s-au mai mișcat, s-a ridicat interdicția la transferuri, sper să se rezolve și alte probleme”.

ADVERTISEMENT

„N-aș vrea să intru în subiectul ăsta, îmi pare rău de ce se întâmplă, primesc reproșuri din ambele părți. Noi trebuie să lucrăm cu administratorul special, cât și cu acționarii, așa că dincolo de animozitățile respective, noi trebuie să ne comportăm profesionist.

Relația cu Vlad Iacob lucrurile au funcționat când mai bine, când mai rău, la fel a fost și în dicuțiile cu investitorii, însă importantă este echipa în toată această discuție.

ADVERTISEMENT

Niciun scandal nu contribuie pozitiv la ce se întâmplă, din păcate pare că sunt și fără cale de întoarcere. Nu vreau să ne poziționăm undeva, ci toată lumea să tragă în aceeași direcție. Dinamo e cel mai important lucru și trebuie să ieșim din situația asta”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

„Am o comunicare deschisă cu Ovidiu Burcă!”

„Este evident că Ovidiu Burcă e un profesionist, care știe să-și apropie grupul, sper să-i monteze doar în direcția meciurilor, iar băieții să se concentreze doar la fotbal, au stabilitate, au primit salariile, se pot concentra pe ce au de făcut.

ADVERTISEMENT

Avem o cale de comunicare directă, fiecare trebuie să se ocupe de problemele lui și ne auzim când e nevoie. Nu avem nicio problemă de comunicare cu nimeni, chiar azi am vorbit cu Andrei Nicolescu. Sperăm că drumul corect e cel ales de noi”, a continuat Răzvan Zăvăleanu.

„Am fost foarte ocupat și n-am apucat să abordez situația stadionului cu nimeni, dar, din câte știu eu, primul meci se va juca pe stadionul Arcul de Triumf. Ne bucurăm mult pentru că momentul meciurilor cu FCSB reprezintă ceva unic în fotbalul românesc.

Sper să fie un spectacol fotbalistic frumos, dincolo de certuri. Omul ar trebui să se ducă la stadion și să se bucure de meci. Din păcate, nu voi putea fi pe stadion, dar voi fi cu sufletul alături de echipă”, a mai spus administratorul judiciar al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT