Fotbal intern

DINAMO. Lovitură de teatru! BILINSKI LA STEAUA?!

UPDATE 20.06.2015 / 9:35 / Lovitură de teatru! Steaua poate profita de războiul dintre Kamil Bilinski şi Dinamo. Atacantul polonezul a fost tras pe linie moarta de Dinamo, Rednic nu a fost lăsat...
20.06.2015 | 00:40
DINAMO Lovitura de teatru BILINSKI LA STEAUA

UPDATE 20.06.2015 / 9:35 / Lovitură de teatru! Steaua poate profita de războiul dintre Kamil Bilinski şi Dinamo. Atacantul polonezul a fost tras pe linie moarta de Dinamo, Rednic nu a fost lăsat să-l ia în cantonamentul din Italia: “Bilinski a rămas acasă pînă îţi rezolvă situaţia”.

DINAMO. Gest TULBURĂTOR! S-a tatuat cu CENUŞA tatălui!

“Bilinski e transferabil. Are un preţ pentru Steaua – 500 de mii de Euro. Pentru restul lumii e mai ieftin – 400 de mii”, a anunţat preşedintele dinamovist Dinu Gheorghe la sport.ro.

***********************************************************************************************************************************

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare a plecat în Italia, acolo unde îşi va desfăşura cel de-al doilea cantonament al verii, după stagiul de la Braşov. Mircea Rednic a declarat că polonezul Kamil Bilinski nu a făcut deplasarea cu lotul deoarece trebuie să îşi rezolve situaţia contractuală, deşi atacantul mai are un an de contract cu “alb-roşii”.

TRANSFERUL ZILEI ÎN LIGA 1! CU CINE A SEMNAT DUPĂ CE A DISTRUS STEAUA!!!

“Am luat cu noi 17 jucători mari şi laţi. Pe van Haaren l-am lăsat să plece în Olanda pentru că avea nişte lucruri personale de rezolvat. Va veni direct în Italia. Bilinski a rămas acasă, mai are un an de contract şi trebuie să-şi rezolve situaţia”, a spus Rednic la plecare. Antrenorul a vorbit şi despre jucătorii pe care vrea să-i aducă în “Groapă”:

START în Europa! Urnele tragerii la sorţi din Liga Campionilor! 

“Sîntem în discuţii avansate cu doi portari, Cerniauskas şi Brănescu. Cerniauskas sper că va semna azi. Brănescu încă este sub contract cu echipa din Ungaria, dar o să găsim o soluţie să primescă aprobare să se antreneze cu noi. Cu doi mijlocasi sîntem destul de avansaţi, sper ca pînă luni să vină. Mai vrem un atacant, chiar doi”, a mai spus “Puriul”.

DINAMO. “Cînii” vor disputa cinci partide amicale în Italia, însă nu îşi cunosc încă adversarul pentru meciul de pe 21 iunie.

Lotul “cîinilor”:

Portari: Iustin Popescu, Vlad Muţiu
Fundaşi: Fai Collins, Laurenţiu Corbu, Ionuţ Nedelcearu, Andrei Marc, Mihai Popescu, Steliano Filip
Mijlocaşi: Cosmin Matei, Bogdan Gavrilă, Patrick Petre, Ionuţ Şerban, Dorin Rotariu, Andrei Tîrcoveanu
Atacanţi: Marius Alexe, Fabian Himcinschi, Robert Moldoveanu

Programul amicalelor:

19 iunie: Verbania Calcio – Dinamo
21 iunie: încă nu a fost stabilit adversarul
24 iunie: Chiasso – Dinamo
27 iunie: Lugano – Dinamo
2 iulie: Laussane – Dinamo

Tags: