Fotbal intern

Dinamo s-a despărțit de singurul fotbalist impresariat de fiica lui Mircea Rednic! L-au împrumutat în Liga 2

09.01.2019 | 16:37
Dinamo sa despartit de singurul fotbalist impresariat de fiica lui Mircea Rednic Lau imprumutat in Liga 2
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Dinamo București s-au despărțit în această iarnă de singurul fotbalist din lot impresariat de fiica lui Mircea Rednic, Luana. Astfel, fundașul stânga Vlad Olteanu este ultima victimă a remanierii masive pe care o face tehnicianul ”cîinilor” în această pauză competițională.

Mircea Rednic a anunțat încă de la mijlocul lunii decembrie că Vlad Olteanu va pleca de la Dinamo sub formă de împurmut: “Fata mea îl are doar pe Olteanu la Dinamo, care în iarnă va pleca și el pentru că are nevoie să joace constant. Dau un milion de euro oricărui jucător de la Dinamo care îmi arată că au contract cu fiica mea. Fata mea nu ia comisioane de la jucători, ci doar de la cluburi. Niciun jucător care va veni la Dinamo nu va fi impresariat de fiica mea”.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic s-a despărțit de fotbalistul Vlad OLteanu, pe care Dinamo l-a împrumutat la ACS Poli Timișoara

Declarația făcut atunci de Mircea Rednic s-a concretizat în acest moment, după ce fotbalistul Vlad Olteanu s-a despărțit de Dinamo București și va juca sub formă de împrumut la ACS Poli Timișoara, formație aflată pe ultimul loc în Liga 2. Fundașul stânga în vârstă de 22 de ani, care a mai jucat în cariera sa la formațiile FC Braşov, Metalurgistul Cugir, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC Voluntari, este al treilea transfer din această iarnă al echipei preluate de Valeriu Răchită, după mijlocașii Dănuţ Munteanu de la Aerostar Bacău şi Daniel Rogoveanu de la Chindia Târgoviște.

Vlad Olteanu în duel pentru balon cu Yasin Hamed în meciul Dinamo - Sepsi
Vlad Olteanu în duel pentru balon cu Yasin Hamed în meciul Dinamo – Sepsi

”Bun venit, Vlad Olteanu! Fundaşul stânga Vlad Olteanu (22 de ani) a fost împrumutat de #PoliTimişoara, până-n vara acestui an, de la Dinamo Bucureşti. Internaţional de tineret, Olteanu a mai evoluat la FC Voluntari şi Sepsi OSK. Le mulţumim celor de la clubul Dinamo pentru sprijinul acordat în realizarea acestui transfer”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului ACS Poli Timișoara.

ADVERTISEMENT