Fotbal intern

Dinamo schimbă sponsorul după 12 ani! ”Câinii” vor semna cu o casă de pariuri

16.04.2019 | 09:24
După 12 ani în care au jucat pe piept cu Orange, Dinamo București își va schimba sponsorul din sezonul viitor și vor semna cu o casă de pariuri

După 12 ani în care au jucat pe piept cu Orange, Dinamo București își va schimba sponsorul din sezonul viitor și vor semna, ca majoritatea cluburilor din Liga 1 Betano, cu o casă de pariuri. Astfel, ”câinii” închid cel mai vechi parteneriat, după un nou sezon dezamăgitor în care au ratat participarea în play-off. Aceasta ar putea fi și cauza încetării acestui contract.

Dinamo schimbă sponsorul după 12 ani

Conform gsp.ro, firma de telecomunicații nu mai dorește să fie implicată în fenomenul fotbalistic din România, astfel că șefii clubului Dinamo București trebuie să se orienteze către un nou sponsor. De altfel, Orange nici nu mai aducea foarte mulți bani la club și asta din cauza performanțelor slabe ale echipei. Dacă în primii ani de contract în visteria clubului puteau ajunge și 1,5 milioane de euro, acum sponsorizarea nu trece de 400.000 de euro pe sezon.

Principala favorită să devină sponsorul principal al echipei Dinamo București este compania Unibet. Casa de pariuri a început colaborarea cu gruparea dinamovistă în vara anului trecut, ca partener de betting și cu logo-ul afișat pe spatele tricourilor. Unibet ar plăti în acest moment 200.000 de euro, iar în cazul în care va deveni sponsor principal contribuția ar ajunge la 500.000 de euro.

Jucătorii dinamoviști se bucură după golul marcat în meciul cu Poli Iași
Jucătorii dinamoviști se bucură după golul marcat în meciul cu Poli Iași

Alte opt echipe din Liga 1 Betano sunt sponsorizate de case de pariuri

Mai mult, firma Unibet are un parteneriat de imagine cu directorul sportiv al clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, Acesta, alături de fostul mare internațional Ilie Dumitrescu, a participat și la diverse spoturi de promovare, a făcut analize detaliate pe pagina de facebook și le oferă ponturi fanilor. Compania sponsorizează printre altele clubul Paris Saint-Germain, Jupiler League (n.r. – campioantul belgian) și Turul Italiei.

În acest moment, alte opt cluburi din Liga 1 Betano sunt sponsorizate de case de pariuri: CFR Cluj – SportingBet, FCSB – NetBet, U Craiova – Betano, Gaz Metan – SuperBet, Poli Iași – SuperBet, FC Botoșani – SuperBet, Dunărea Călărași – Fortuna, Hermannstadt – Get’s Bet. După disputarea a cinci etape, Dinamo se află pe locul secund în clasamentul play-out-ului, cu 28 de puncte, la trei puncte, în urma celor de la Gaz Metan Mediaș.