Fotbal intern

DINAMO. Oficial. Oliva a semnat! Primele imagini

DINAMO. UPDATE ORA 16.20/ Conducerea din “Ştefan cel Mare” a anunţat că Maximiliano Fernando Oliva a semnat oficial cu echipa pregătită de Ioan Andone....
19.07.2016 | 16:27
DINAMO Oficial Oliva a semnat Primele imagini
ADVERTISEMENT

DINAMO. UPDATE ORA 16.20/ Conducerea din “Ştefan cel Mare” a anunţat că Maximiliano Fernando Oliva a semnat oficial cu echipa pregătită de Ioan Andone.

“FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul jucătorului argentinian Maximiliano Fernando Oliva în vîrstă de 26 de ani la clubul din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Internaţional de juniori U17 şi U20, Maximiliano Fernando Oliva şi-a început cariera la River Plate şi a mai evoluat pentru Tigre (2008-2010), Independiente Rivadavia (2010-2012), San Martín de San Juan (2012-2013), Aris Limassol (2013-2014), Estudiantes de La Plata (2014-2015) şi Crucero del Norte (2015-2016).

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a marcat primul gol în tricoul alb-roşu în meciul amical FC Dinamo Bucureşti – NK Celje, scor 1-1, disputat în cadrul stagiului de pregătire efectuat în Slovenia”, se arată în mesajul transmis de “cîini”.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DINAMO. Oficialii echipei din “Ştefan cel Mare” se pregătesc pentru următorul sezon competiţional, iar Ionuţ Negoiţă face tot posibilul să întărească lotul “cîinilor”.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Astfel, dinamoviştii au decis să îi activeze contractul lui Maximiliano Oliva, un argentinan în vîrstă de 26 de ani care a ajuns sub comanda lui Ioan Andone din postura de jucător liber de contract. Fundaşul central a fost două săptămîni în probe la Dinamo, în stagiul de pregătire din Slovenia, iar acum a fost prezentat oficial.

DINAMO. L-a impresionat pe Andone în Slovenia

DINAMO. La întoarcerea din al doilea stagiu de pregătire din Slovenia, oficialii lui Dinamo au decis că Maximiliano Olvia merită să rămînă în “Ştefan cel Mare”, iar fundaşul a semnat un contract valabil pe două sezoane. Argentinianul a reuşit să-l convingă pe Ioan Andone că merită să-l păstreze în lotul “cîinilor”, după două săptămîni petrecute alături de dinamovişti.

ADVERTISEMENT

DINAMO. A fost la un pas de Chelsea

DINAMO. Maximiliano Oliva a venit la formaţia din “Ştefan cel Mare” ca să-şi relanseze cariera. Fotbalistul crescut la juniorii lui River Plate a fost monitorizat de mari echipe din Europa în trecut şi chiar putea ajunge la Chelsea, dar negocierile dintre cele două părţi nu s-au finalizat, după ce fundaşul a mers la Londra.

DINAMO. În Europa, Oliva a mai jucat la o singură formaţie, Aris Limassol, în sezonul 2013 / 2014. Noul jucător al lui Dinamo a fost coleg cu Falcao, Ortega, Belluschi, Abreu şi Sixto Peralta.

3 goluri în 13 prezenţie a avut în reprezentativa “pumenlor” Under 20

ADVERTISEMENT