Fotbal intern

Vânzarea lui Dinamo, război pe faţă: “Eu, sifilitic? El e o hienă!”

Cornel Dinu a lansat o serie de acuzaţii la adresa lui Adrian Thiess, cel care încearcă să aducă un grup de investitori din străinătate să preia Dinamo.
29.03.2018 | 20:11
Vanzarea lui Dinamo razboi pe fata Eu sifilitic El e o hiena

Omul de afaceri a ripostat imediat şi a folosit un limbaj suburban la adresa fostului internaţional. Thiess susţine că atacurile lui Dinu vin în urma refuzului său de a cumpăra cele 0,03% acţiuni pe care Mister le deţine la clubul Dinamo.

”Dinu m-a abordat prin terţi să-i cumpărăm partea lui de 0,00000 infinit cu o zi înainte să mă atace prin ziare. I-am transmis că nu e de interes când noi negociem pentru cumpărarea a peste 90% din acţiuni. Să nu mă mai enerveze că-i trimit mâine 2.000 de euro şi un trabuc şi rămâne şi acţionar”, a spus Thiess, pentru gsp.ro.

Thiess: ”Dinu e o anomalie a fotbalului românesc”

”Mister nu are Alzheimer, are boala lui Eminescu. Adică sifilis. Să îmbătrâneşti urât e una, dar să te îmbolnăveşti de boala lui Eminescu de la nişte oscioare aruncate de unii e deja unicat în medicină. Talentul şi caracterul sunt două lucruri diferite. Şi vaca aia care dă lapte mai dă cu copita în oala cu lapte …”, a atacat omul de afaceri.

Thiess a continuat atacurile foarte dure la adresa lui Dinu: ”E o anomalie a fotbalului românesc. E un caracter infect, dar măcar îl leagă şi pe el ceva de un mare poet. Din nefericire, o boală. Nu am de gând să cumpăr oscioare să-l hrănesc pe Dinu Cornel. Dacă îi alocam un buget lunar, eram salvatorul lui Dinamo pentru el”.

Iată ce i-a răspuns Dinu lui Thiess:

“Ultimele elucubraţii ale lui “Thiess-Piss” nu fac altceva decât să mă confirme. Că avem de a face cu o hienă fără scrupule capabilă să calce în picioare, pentru a câştiga câţiva arginţi, şi simbolul acestui popor, geniul Mihai Eminescu. Există o justiţie imanentă care îl pedepseşte fiindu-i uşor sesizabile minciunile. Ca orice canalie se dă singur în vileag. Păi dacă fondul de investiţii pe care îl reprezintă are capacitatea şi doreşte să achiziţioneze aşa cum a spus, 90% din societatea Dinamo, mai conta infimul 0,000%? Şi să sfideze evidenţa oferindu-mi chipurile cu generozitate câţiva ţechini, aşa cum susţine. E la mintea cocoşului că nu aveam cum să-l caut pe acest tâlhar al valorilor româneşti pentru că aceste acţiuni sunt pentru mine doar simbolice. Dar şi fără preţ, mai scumpe decât orice pe lume. Mă identific prin ele aşa puţine cum sunt cu istoria acestui club respectând memoria înaintaşilor mei fotbalistici.

Dar ce să te aştepţi de la un conglomerat de mizerie pe care doctorul Sorin Oprescu l-a dat afară din postura de angajat al Primăriei după ce a aflat de la conducerea multinaţionalei Skoda, unde l-a trimis să propună un “joint venture” pentru a construi în comun autobuze, că cerut din plecare un comision de milion de dolari pentru el. Şi tot Dumnezeul de deasupra noastră ne-a protejat făcându-l să-şi dea arama murdară pe faţă. Aş putea să-l dau în judecată nu pentru că m-a făcut sifilitic pe mine, ci pe luceafărul trăirilor româneşti, Mihai Eminescu. Lovind astfel în identitatea neamului nostru, ceea ce echivalează cu o crimă. Dar m-aş murdări să văd o asemenea creatură grotească.

Îi ştiu buni români pe domnul Badea şi pe domnul Negoiţă, dar în urma acestui afront la adresa poporului român sunt tare curios dacă îi vor mai deschide uşa acestui nemernic. La fel cum mai cred că neamul nostru nu şi-a pierdut demnitatea şi îl va aşeza unde îi este locul, pe acest zeflemitor al valorilor româneşti ce n-are nimic în comun prin ceea ce afirmă şi face cu românii şi România eternă şi adevărată. Afirmaţiile lui despre Eminescu sunt atât de grave încât nu numai eu ar trebui să fiu mâhnit, ci toată suflarea românească. De aceea nici nu am vrut să mă joc cu epitete în scris, aşa cum obişnuiesc. Când e vorba de Eminescu nu se glumeşte! Şi orice atac la adresa lui este un atac ca o crimă la adresa poporului român”, a declarat Cornel Dinu, conform gsp.

 

Cornel Dinu l-a jignit pe omului de afaceri Adrian Thiess, numindu-l ”Piss”, ceea ce înseamnă ”urină” în engleză.