Sport

Fotbalistul reinventat de Ralf Rangnick. Fanii lui Manchester United au luat cu asalt Instagramul pentru el: „Să fie titular!”

Ralf Rangnick și-a început excelent mandatul la Manchester United. „Diavolii roșii” au câștigat șase puncte odată cu sosire neamțului, care a adus și câteva schimbări importante în primul „11”.
07.12.2021 | 08:35
Fotbalistul reinventat de Ralf Rangnick Fanii lui Manchester United au luat cu asalt Instagramul pentru el Sa fie titular
ADVERTISEMENT

Ralf Rangnick a stat pentru prima dată pe banca lui Manchester United la meciul câștigat în fața celor de la Crystal Palace, scor 1-0, dar a fost prezent în tribune și la partida din etapa precedentă, atunci când „diavolii roșii” au câștigat dramatic derby-ul cu Arsenal, scor 3-2.

În ambele meciuri a surprins prezența lui Diogo Dalot în flancul drept al defensivei, acolo unde Aaron Wan-Bissaka părea titular de drept, mai ales că lusitanul era trecut pe linie moartă de o bună bucată de vreme la United.

ADVERTISEMENT

Fanii echipei de pe Old Trafford au fost cuceriți de evoluțiile fundașului în vârstă de 22 de ani și au asaltat rețelele de socializare cu laude la adresa sa.

Fanii lui Manchester United sunt în delir după titularizarea lui Diogo Dalot

Internaționalul portughez a jucat în nouă meciuri în toate competițiile în acest sezon, iar la partida cu Crystal Palace a contribuit la superbul gol marcat de Fred.

ADVERTISEMENT

„Putem să îl apreciem și pe Dalot?”, a scris unul dintre utilizatori.

„Dalot era destul de bun și la Milan. Avea nevoie doar să i se dea șansa să fie titular. Wan-Bissaka e bun pe defensivă. Ar putea să joace prin rotație, dar Dalot merită să fie mai des titular”, a apreciat un alt fan Man United, care nu este singur.

„Să nu fim ipocriți. Dalot e foarte bun, are nevoie doar de mai multe meciuri”, a împărtășit altcineva opinia.

ADVERTISEMENT

Diogo Dalot e legitimat la United încă din era Jose Mourinho, atunci când a fost cumpărat de la FC Porto în schimbul sumei de 22 de milioane de euro. Lusitanul s-a adaptat greu pe Old Trafford, n-a prins prea multe minute, astfel că sezonul trecut a fost împrumutat la AC Milan.

Dalot s-a descurcat excelent în tricoul „rossonerilor”, pentru care a jucat 33 de meciuri, a marcat două goluri și a oferit trei pase decisive, iar acum pare să își găsească în sfârșit locul și la Manchester United.

ADVERTISEMENT

„Dalot a demonstrat că e mai bun decât Wan-Bissaka. Merită să fie titular”, e susținut portughezul de un alt suporter.

Dalot, printre lăudații lui Rangnick după victoria cu Crystal Palace

Cu cinci selecții pentru naționala Portugaliei, Dalot mai are contract până în vara lui 2023 cu Manchester United și e cotat de transfermarkt.com la 10 milioane de euro.

„Mi-a plăcut la nebunie cum s-au descurcat cei doi fundași laterali (n.r. – Dalot și Telles) și cei doi fundași centrali (n.r. – Maguire și Lindelof). Au anticipat totul foarte bine. Fundașii laterali au ajutat mult atacul. E bine. Pentru primul meci, sunt mulțumit”, a declarat Ralf Rangnick, după Man United – Palace 1-0.

ADVERTISEMENT