Fotbal intern

„Directorul general” Ionel Dănciulescu, mai prost plătit decât secretara lui Negoiță!

03.10.2018 | 16:27
Directorul general Ionel Danciulescu mai prost platit decat secretara lui Negoita

Ionel Dănciulescu și-a dat demisia de la Dinamo înainte de meciul de la Iași, pierdut cu 0-1. Unul dintre motivele care l-au determinat pe „Danciu” să renunțe la funcția de director general al lui Dinamo este și modul cum a fost tratat de Ionuț Negoiță, fostul mare jucător al „câinilor” fiind mai prost plătit chiar și decât secretara boss-ului de la Rin.

FANATIK.RO a aflat care era salariul lui Dănciulescu ca director general al lui FC Dinamo București, o sumă care i-ar face să râdă pe orice oameni care ocupă aceeași funcție în oricare altă societate. Ionel aflase și el cu puțin timp înainte de a se decide să-și prezinte demisia cum erau retribuiți colegi de-ai lui, toți sub el, teoretic, în organigrama gândită de Negoiță.

„Directorul general” Ionel Dănciulescu câștiga 7000 de lei pe lună…

Ionel Dănciulescu rula la Dinamo pe unul dintre cele mai mici salarii ale oamenilor din conducerea „câinilor”. În momentul în care a plecat de la Dinamo el câștiga 7000 de lei (lei, da?, nu euro!) lunar, un salariu ce-i fusese mărit cu câteva luni în urmă, când Negoiță i-a făcut marea onoare de a-l urca din poziția de director sportiv în cea de director general.

Citește și…

  • Gigi Becali destabilizează CFR Cluj după modelul Nistor! Ce jucător a ofertat FCSB
  • Cutremur la Cluj! Iuliu Mureșan, dat afară! Urmează Toni Conceicao
  • Încă un proces pentru Ionuț Negoiță! I se cere cât dădea Becali pe căpitanul Nistor

De fapt mutarea respectivă s-a făcut și pentru că Florin Bratu, care tocmai venise antrenor, l-a refuzat pe „Danciu” pe bancă lângă el, cum era până atunci, și l-a preferat pe prietenul său, George Trandafir, cu care lucrase la under 19.

… secretara lui Negoiță are mai mult decât fostul ei șef!

„Uns” director general cu 7.000 de lei pe lună, Dănciulescu a câștigat în plus 2.000 de lei. Avusese 5000 de lei ani de zile ca director sportiv. În paranteză fie spus, sub ce câștiga ca analist la Digi!

Dar lucrul cel mai șocant este că „Danciu”, chiar și cu 70 de milioane de lei vechi era remunerat sub secretara lui Ionuț Negoiță, cea care se ocupa și de rezervările echipei pentru deplasări. Și nu e singura persoană aflată în organigramă mai jos de Dănciulescu și care ducea acasă lunar mai mulți bani de la Rin!

Un alt om mai bine văzut financiar decât fostul director Dănciulescu este șeful scouterilor Marius Iorga – de fapt propriul lui șef pentru că departamentul s-a golit de ceva vreme! –, fost angajat Digi, fost jucător de fotbal, sau, vorba lui Cornel Dinu, „omul care a apărat mai multe uși la Rin decât poarta lui Dinamo”!

Lui Ionel Dănciulescu i s-a transmis să nu mai calce la meciurile lui Dinamo!

Există informații FANATIK.RO că lui Dănciulescu i-au căzut sub ochi și anumiți fluturași de salarii, dar nu acesta a fost motivul principal pentru care a demisionat de la Dinamo. Pur și simplu nu s-a simțit deloc băgat în seamă și nici consultat la decizii de către Negoiță, deși era director general. Chiar înainte să plece, Ionuț Negoiță a avut o reacție prin care l-a umilit pe „Danciu” și l-a convins definitiv că e cazul să plece.

Ionuț Negoiță îl plătea pe directorul său general Ionel Dănciulescu mai prost decât pe secretara care se ocupa de rezervările pentru deplasări
Ionuț Negoiță îl plătea pe directorul său general Ionel Dănciulescu mai prost decât pe secretara care se ocupa de rezervările pentru deplasări

Nu doar că a plecat de la club, dar a anunțat că nici nu mai merge la meciurile „câinilor”, deoarece și-ar fi auzit vorbe dinspre turnul de fildeș de la Rin.

Am apărut la rugămintea lui Claudiu, m-a rugat să vin la cele două meciuri, de aceea am fost şi la Galaţi. Promit că nu mă voi mai duce la niciun meci al lui Dinamo. O persoană dragă mie m-a sunat că altcineva din club i-a spus că nu e benefică prezenţa mea în jurul echipei şi lucruri de genul ăsta. Nu mi-a interzis nimeni, dar e mai bine aşa. E momentul să fac un pas în spate, nu o să mă mai duc la meciuri, o să fiu susţinătorul lor din faţa televizorului, o să îl susţin pe Claudiu din toate punctele de vedere, pentru că vorbesc destul de des cu el”, a spus Dănciulescu.