Life

Divorțează, deși au părut cuplul perfect până în ultimul moment. Ruptură complet neașteptată: ”Ne-am despărțit”

S-au separat, chiar dacă au fost întotdeauna un cuplu ideal în văzul tuturor. Nimeni nu credea că se va ajunge în acest punct.
01.09.2023 | 19:41
Divorteaza desi au parut cuplul perfect pana in ultimul moment Ruptura complet neasteptata Neam despartit
S-au separat, chiar dacă au fost întotdeauna un cuplu ideal în văzul tuturor. Nimeni nu credea că se va ajunge în acest punct. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Divorțează, deși au părut cuplul perfect până în ultimul moment. Ruptură complet neașteptată. Cei doi au anunțat pe social media, dar și în cadrul unei emisiuni TV că s-au despărțit după o relație de aproximativ 10 ani.

S-au separat, chiar dacă au fost întotdeauna un cuplu ideal în văzul tuturor. Nimeni nu credea că se va ajunge în acest punct

S-au separat, chiar dacă au fost întotdeauna un cuplu ideal în văzul tuturor. Nimeni nu credea că se va ajunge în acest punct. Robert Diaconeasa și Ana Novic, căci despre ei este vorba, au vorbit cu mare lejeritate despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Influencerul, cunoscut drept Daddy Cool, a transmis că primul gând de divorț a plecat din partea partenerei de viață alături de care are doi copii. Se pare că cel care a avut cel mai mult de suferit a fost chiar vloggerul de parenting.

Mai mult decât atât, cei doi au declarat că au rămas în relații bune după divorțul care s-a produs de ceva vreme. Sunt prieteni de dragul copiilor, dar și pentru că au numeroase proiecte împreună. Se respectă și se ajută reciproc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se împart foarte eficient când vine vorba de micuții lor pentru că vor fi o familie pentru tot restul vieții, chiar dacă au luat-o pe drumuri separate. Robert Diaconeasa și Ana Novic merg înainte cu capul sus.

„Am fost tot timpul sincer cu voi, dar nu e genul meu să-mi spăl rufele în public. Însă, din respect pentru tot dragul pe care îl aveți pentru familia noastră și pentru că mă simt, în sfârșit, în siguranță să povestesc despre această etapă a vieții mele/noastre.

ADVERTISEMENT

Vă anunț că Ana și cu mine ne-am despărțit în urmă cu un an. Și am ales să povestesc despre asta abia când simțeam că toate lucrurile s-au așezat și când mă simt vindecat, înapoi în echilibru și sigur pe tot ce se întâmplă în viața noastră.

A fost greu, a fost șocant, am suferit foarte mult și nu vreau să ascund asta. Pe partea cealaltă, nici Anei nu i-a fost ușor, deși ea a luat decizia și a simțit că noi trebuie să ne continuăm aventura prin viață separat.

ADVERTISEMENT

Imaginați-vă că nu e simplu să simți ceva atât de puternic, după 10 ani de relație, un milion de experiențe, lângă un partener alături de care ai crescut, ai cunoscut iubirea, respectul, susținerea și ai creat două vieți incredibile.

Noi am fost mereu unul alături de celălalt și am trăit un basm foarte frumos, până când basmul a ajuns la ultima pagină pentru unul dintre noi”, este o parte din mesajul lui Daddy Cool care poate fi citit integral pe Instagram.

Robert Diaconeasa și Ana Novic
Robert Diaconeasa și Ana Novic au divorțat. Sursa foto: Instagram.com

Daddy Cool și Ana Novic nu exclud o posibilă împăcare

Daddy Cool are numai cuvinte de laudă pentru partenera de viață alături de care și-a petrecut ultimii 10 ani din viață. Influencerul are o relație extraordinară cu Ana Novic și nu exclude o posibilă împăcare peste ani.

„Eu când am spus ne separăm m-am gândit că poate avem nevoie de un timp de separare, poate să fie un an, doi ani, cinci, habar n-am”, a mărturisit creatoarea de conținut în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, conform dcnews.ro.

ADVERTISEMENT