News

Doctoriţă din Bucureşti, găsită inconştientă lângă o pădure. Femeia fusese dată dispărută de familie

O doctoriță în vârstă de 43 de ani din București a dispărut de acasă și a fost găsită după câteva ore într-o pădure din Bragadiru, în stare de inconștiență.
29.02.2024 | 11:45
Doctorita din Bucuresti gasita inconstienta langa o padure Femeia fusese data disparuta de familie
Doctoriţă din Bucureşti, găsită inconştientă lângă o pădure. Femeia fusese dată dispărută de familie
ADVERTISEMENT

Cei care au sunat la 112 au fost părinții fetei, în condițiile în care aceasta se pare că fugise de acasă. Femeia în vârstă de 43 de ani a fost căutată mai multe ore în șir de polițiști și jandarmi. Rudele doctoriței spun că aceasta nu mai răspundea la telefon, însă oamenii legii au reușit să o găsească cu ajutorul unui semnal GPS de la telefon.

O doctoriță în vârstă de 43 de ani din București a dispărut de acasă

Mai mult, polițiștii i-au găsit autoturismul avariat pe marginea șoselei și se pare că femeia luase mai multe pastile după ce a fugit de acasă. Din fericire a fost găsită la timp și a ajuns la spital unde primește îngrijirile medicale de care are nevoie. Acest caz este doar unul din zecile de cazuri pe care poliția le cercetează zilnic.

ADVERTISEMENT

De exemplu, în urmă cu două săptămâni, o tânără de 23 de ani din comuna suceveană Satu Mare fugea de acasă, însă era găsită la o mănăstire la aproximativ 20 de kilometri de casă. Mama sa a fost cea care a sunat la 112 să anunțe că fiica sa a dispărut, însă polițiștii și-au dat seama din prima clipă că ceva este în neregulă.

Ajunși la casa femeii, oamenii legii au observat că aceasta era beată. A reușit în cele din urmă, cu greu, să le explice că fiica sa are probleme psihice și că a fugit de acasă, prezentând în acest sens un document de externare din spital din 12 februarie 2024. Cazul a fost rezolvat rapid de polițiști, care au aflat unde se afla fata de la un vecin.

ADVERTISEMENT

A fost găsită la Mănăstirea ”Nașterea Maicii Domnului” din Marginea, însă fata a refuzat să mai vină acasă pentru că părinții săi ar fi alcoolici care o terorizează. În cele din umră fata a fost lăsată să rămână la mănăstire. Între timp, o femeie din Gorj fugea de acasă alături de fiica sa minoră.

Polițiștii anunțau atunci că pe femeie o cheamă Bărbăcioru Nicolița Loredana, are 46 de ani și prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg, constituție astenică, păr tuns scurt. Din păcate nu se știe cum erau îmbrăcate în acel moment mama și fiica sa, însă oamenii care le văd erau rugați să sune la 112.

ADVERTISEMENT

Femeie de 30 de ani dispărută în Sibiu, de negăsit

Între timp, la începutul anului în Sibiu, o femeie de 30 de ani a plecat de acasă fără a se mai întoarce. ”Pe 6 ianuarie, în jurul orei 18, poliția a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 5 ianuarie, în jurul orei 7, fiica sa, NICOLAU ALISA, în vârstă de 30 de ani, a plecat de acasă, din Copșa Mică, fără a mai reveni”, transmitea ISU Sibiu.

Semnalmente: înălțime 168 cm, greutate 70 de kg, ochi căprui, păr brunet, constituție atletică. În momentul plecării, femeia ar fi purtat o bluză de culoare deschisă, un pardesiu lung de culoare neagră și o șapcă de culoare roșie.

ADVERTISEMENT

Semne particulare: pierceing în partea stângă a buzei superioare, multiple tatuaje nedeterminate (monocolor) pe piept și pe încheietura ambelor mâini”, mai anunțau autoritățile.

ADVERTISEMENT