News

Doi pietoni au fost uciși de un șofer, în Cluj. Bărbații, loviți de o autoutilitară în timp ce traversau

Accident rutier grav, marți dimineața, într-o localitate din județul Cluj. Doi bărbați au murit după ce au fost loviți de o autoutilitară.
29.08.2023 | 12:09
Doi pietoni au fost ucisi de un sofer in Cluj Barbatii loviti de o autoutilitara in timp ce traversau
Doi pietoni au fost uciși de un șofer, în Cluj. Colaj Fanatik/ Foto: Captură Alba 24/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Doi pietoni au fost uciși de un șofer, în Cluj, marți dimineață. Bărbații și-au găsit sfârșitul în timp ce traversau strada, în zona cunoscută drept „drumul morții” în Cluj, potrivit presei locale. Victimele se aflau pe trecerea de pietoni.

Doi pietoni au fost uciși de un șofer. Accident grav în Cluj

Tragedia s-a produs la primele ore ale dimineții pe DN1C – E576, în localitatea Jucu. Autoritățile au fost sesizate cu privire la eveniment, în jurul orei 06:15, fiind informate că doi pietoni zăceau pe carosabil.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj SMURD. Unul dintre bărbații spulberați de autoutilitară era deja mort la sosirea medicilor. Cel de-al doilea se afla în stop cardio respirator.

Timp de o oră s-a încercat salvarea acestuia, însă în zadar. În cele din urmă, echipajul SMURD a fost nevoit să declare decesul și celei de-a doua victime, așa cum au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

ADVERTISEMENT

„Echipajul SMURD a găsit la fața locului doi bărbați, dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia.

Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj. Victimele aveau 46, respectiv 48 de ani și erau din comuna Bonțida.

ADVERTISEMENT

Victimele se aflau pe trecerea de pietoni

Conform polițiștilor, la volanul autoutilitarei se afla un șofer de 31 de ani din Suceava. Cei doi bărbați intenționau să traverseze pe trecerea de pietoni în momentul producerii tragediei.

„Din cercetările preliminare efectuate la locul accidentului s-a constatat că un ansamblu de vehicule (autoturism și semiremorcă), condus în direcția municipiului Gherla de un bărbat de 31 de ani, din Suceava a surprins și accidentat doi pietoni.

ADVERTISEMENT

Bărbați de 46 și 48 de ani, ambii din comuna Bonțida, angajați în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.”, a transmis IPJ Cluj.

Oamenii legii transmis că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. El a ajuns la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

ADVERTISEMENT
Tags: