Life

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, din nou la America Express? Actrița face un anunț-surpriză!

Doina Teodoru și-ar dori să plece cu Cătălin Scărlătescu din nou la America Express, deși bucătarul nici nu mai vrea să mai audă!
23.08.2023 | 17:26
Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu din nou la America Express Actrita face un anuntsurpriza
Doina Teodoru ar vrea să plece cu Cătălin Scărlătescu din nou la America Express. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru l-ar lua și mâine de braț pe Cătălin Scărlătescu pentru a se întoarce la America Express! Actrița pe care publicul o va putea urmări la Antena 1, în serialul Camera 609, de vineri, 25 august 2023, de la 20:30, a făcut câteva dezvăluiri despre pasiunea ei nouă, dar și motivul pentru care ar vrea din nou în reality-show-ul America Express.

Doina Teodoru vrea la America Express, Scărlătescu se codește

Doina Teodoru este o mare iubitoare de adrenalină, iar America Express a fost parcă un show făcut după chipul și asemănarea ei. I-a plăcut atât de mult prin țările din America Latină încât dacă Antena 1 i-ar propune să facă parte din nou din acest proiect ar zice ”DA” fără să clipească…

ADVERTISEMENT

Doar că bucătarul Cătălin Scărlătescu nu e de aceeași părere! Pentru juratul de la Chefi la cuțite, tot ce a trăit în America Express nu ar mai trebui să se repete vreodată.

Întrebată de FANATIK în ipoteza în care ar merge din nou în acest concurs pe cine ar lua cu ea, având în vedere că Scărlătescu nu mai vrea, Doina Teodoru ne-a oferit un răspuns neașteptat! L-ar duce cu forța în show tot pe iubitul ei!

ADVERTISEMENT

„Da, oricând aș repeta experiența! Cătălin e unul dintre cei care nu ar vrea să repete experiența. N-ar mai vrea!”, a declarat Doina Teodoru, în exclusivitate pentru FANATIK.

Rămasă fără coechipier în jocul nostru de imaginație, Doina ne-a zis că ar face tot ce se poate să plece în aventură tot cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

„Ei, l-aș lua cu forța, îți dai seama! Nu de alta, dar trebuie să mai slăbim niște kilograme și văd că e greu așa, de bunăvoie. Aș repeta oricând experiența. Mi-a plăcut, mi s-a părut ceva extraordinar, e minunat. Te trezești dimineața și nu știi ce faci. Știi doar că trebuie să alergi și să ajungi primul, e foarte tare”, a mai spus Doina Teodoru pentru FANATIK.

Doina Teodoru a dezvăluit marele atuu al lui Cătălin Scărlătescu de la America Express: „Te face!”

Tot legat de subiectul America Express, de aventura prin care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au trecut împreună, actrița ne-a mărturisit una din calitățile pe care maestrul bucătar le are, aceea de a vorbi în orice limbă străină posibilă, chiar dacă nu o stăpânește perfect.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu i-a impresionat, de altfel, atât pe telespectatori cât și pe adversarii din emisiune cu abilitatea de a lega o conversație în limbi pe care nu le-a vorbit foarte des sau chiar deloc.

„Faptul că el vorbea cu încredere, omul ăla chiar înțelegea ce voia el să spună. Să știi că el are un dar. Chiar prinde foarte repede limbile străine. Și, la nivel conversațional, te face! Ești acolo, ă, ă, cu el!”, ne-a declarat Doina Teodoru.

Dincolo de actorie și America Express, Doina ne-a dezvăluit ce pasiune nouă are de un an, datorită lui Cătălin Scărlătescu. Artista a prins gustul plimbărilor pe Dunăre și al pescuitului.

„Nu-mi place să stau prea mult în București”

„De anul trecut îmi place să dau la pește, merg în Deltă. Îmi place foarte mult să merg pe canale, îmi place teribil. Îmi place să călătoresc, însă de când sunt cu programul ăsta îmi e un pic mai greu (n. red.: se referă la filmările de la Camera 609).

Crede-mă că fug de fiecare dată când am două zile libere. Mereu fug undeva. Nici nu-mi place să stau prea mult în București. Mi se pare că orașul ăsta îți suge toată seva din tine, dar ca orice capitală, de altfel”, ne-a spus Doina Teodoru.

Doina a fost întrebată și dacă au ajuns la urechile ei prejudecățile care se spun despre ea ori dacă i s-au pus anumite etichete. Actrița a mărturisit, cu sinceritate, că nu ajung astfel de lucruri la ea, pentru că nu își focusează atenția să afle cine și cum o bârfește.

„S-or fi pus, s-or fi spus, dar ca să mă atingă anumite etichete trebuie să le ascult și să am deschidere în direcția aia, dar, de altfel, am un grup restrâns de prieteni, puțini la număr cu care mă știu de ani buni, mă știu, mă cunosc, mă iubesc.

Ei dacă au ceva să îmi spună îi ascult că, na, avem un background împreună. Cel mai probabil există prejudecăți din toate direcțiile, dar nu ajung la mine”, ne-a zis Doina Teodoru.

Actrița vrea să plece în decembrie în țările calde: „Să dau skip la iarnă”

Cât despre vacanță, Doina și-a făcut deja câteva idei. Are în plan să o tulească, în decembrie, într-o țară unde temperaturile sunt ca de vară.

„Nu cred că o să mai apuc să merg nicăieri. Planul meu este să merg undeva în luna decembrie. Știu că va exista o vacanță. Aș vrea să merg tot la cald, să dau skip la iarnă cât se poate.

Nu știu încă unde. Trebuie să vorbesc și cu Cătălin, să văd cum are și el programul în perioada aia. Trei săptămâni, undeva prin decembrie aș vrea s-o zbughesc la soare”, a completat Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT