Life

Destinația unde au mers în vacanță Cătălin Scărlătescu și iubita lui. Ce a vrut să facă Doina Teodoru neapărat

Destinația unde au mers în vacanță Cătălin Scărlătescu și iubita lui. Doina Teodoru a vrut să facă neapărat să facă un anumit lucru.
17.07.2023 | 13:46
Destinatia unde au mers in vacanta Catalin Scarlatescu si iubita lui Ce a vrut sa faca Doina Teodoru neaparat
Destinația de vacanță unde au mers Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
ADVERTISEMENT

Destinația unde au mers în vacanță Cătălin Scărlătescu și iubita lui. Doina Teodoru a vrut să facă un lucru anume neapărat în concediu!

Destinația de vacanță unde au mers Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Destinația de vacanță unde au mers Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei doi au ales să își petreacă concediul departe de țară, în Spania.

ADVERTISEMENT

Nu vorbim despre o destinație de lux, ci chiar una accesibilă ca preț. Deși își permite orice vacanță, iată că celebrul chef de la Antena 1 a ales o vacanță ieftină cu iubita lui.

Mai precis, cei doi au mers în Altea, Spania, situat în provincia Alicante. Doina Teodoru a vrut să facă neapărat un lucru în vacanță, iar iubitul ei i-a îndeplinit dorința.

ADVERTISEMENT

Actrița a vrut să pescuiască în concediu, așa că au mers Puerto Campomanes (Altea, Mascarat). „Ce credeți voi că vrea Doina Teodoru să facă în vacanță? Să pescuiască!”, a scris celebrul chef pe rețelele de socializare.

Iată că cei doi își petrec acum vacanța împreună, într-o destinație nu așa cunoscută. După ce au revenit de la America Express, au existat multe zvonuri cum că cei doi au decis să despartă.

ADVERTISEMENT

Cât costă cazarea în Altea, Spania

Cazarea în Altea, Spania, este una ieftină. Spre exemplu, pe un site de rezervări, două nopți de cazare sunt 361 de euro în iulie, chiar în portul unde au fost să pescuiască cheful și iubita lui.

În altă zonă din Altea, cazarea pentru o singură noapte este 185 de euro. Aici, și micul dejun este inclus. Această cazare este și la câteva sute de metri de plajă.

ADVERTISEMENT

Un alt hotel aflat în aceeași zonă din Spania unde au mers în vacanță chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui este ceva mai scump. Acesta costă 360 de euro, are micul dejun inclus și este la doar 300 de metri de plajă.

ADVERTISEMENT