Life

Doliu în lumea muzicii populare. Un cunoscut interpret a murit la doar 25 de ani

Doliu în lumea muzicii populare, după ce un îndrăgit interpret a murit la doar 25 de ani.
23.06.2021 | 10:08
Doliu in lumea muzicii populare Un cunoscut interpret a murit la doar 25 de ani
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicii populare, după ce un îndrăgit cântăreț s-a stins din viață la vârsta de 25 de ani. Interpretul era de origine bănățeană și s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad în noaptea de luni spre marți.

Tânărul avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc. Din păcate, diagnosticul a fost unul crunt și descoperit mult prea târziu.

ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicii populare. Un îndrăgit interpret a murit la doar 25 de ani

Un cunoscut interpret de muzică populară s-a stins la doar 25 de ani din cauza unei boli grave. Este vorba despre Adrian Bâc, care s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad într-o stare gravă.

Artistul avea tensiunea foarte mică și era în stare de șoc, iar diagsnosticul pus de medici a fost unul crunt. Tânărul suferea de ocluzie intestinală depășită, o afecțiune foarte gravă, potrivit aradon.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Bâc a ajuns de urgență pe masa de operație, întrucât afecțiunea de care suferea era destul de avansată. Artistul a încetat din viață în secția de Terapie Intensivă a spitalului, la scurt timp după intervenția chirurgicală.

O rudă apropiată a cântărețului a lansat acuzații grave la adresa medicilor care l-au tratat. Ruda lui Adrian Bâc îi acuză pe medici că nu l-au diagnosticat la timp pe regretatul artist.

ADVERTISEMENT

Mai mult, părinții tânărului și-au putut vedea fiul după patru ore de când a fost constatat decesul.

„S-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – ‘intervenție chirurgicală minoră’, spuse zeul.

ADVERTISEMENT

Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit (…) că pot aprinde lumânarea (asta e de la mine).

Au refuzat părinților dreptul de a-și vedea fiul timp de 4 ore după deces. 4!!!!!”, a scris ruda respectivă pe rețelele de socializare.

Multe persoane i-au transmis lui Adrian Bâc mesaje de condoleanțe și acuză personalul medica din Arad pentru cum a fost tratat artistul.

„Offffffff! Nu se mai termina atrocitățile din spitalele arădene!? Dumnezeu să-l odihnească!”, „Nu pot să cred ca ai plecat așa de repede….acum vei cânta printre îngeri. Dumnezeu să te odihnească prieten drag… Nu te vom uita”, au fost doar câteva dintre mesaje.

Cine a fost Adrian Bâc

Adrian Bâc împlinise 25 de ani cu aproape o lună înainte de deces, chiar pe 29 mai. Tânărul a studiat contabilitate și informatică, însă cariera de interpret de muzică populară l-a atras mai mult, scrie ziuadevest.ro.

Acesta a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a urmat cursurile Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

Conducerea Spitalului Județean Arad a refuzat să comenteze acest caz. Până acum nu a fost depusă nicio plângere cu privire la modul în care s-a desfășurat intervenția chirurgicală, care să justifice o investigare a celor relatate mai sus de către ruda cântărețului.

ADVERTISEMENT