Life

Dorian Popa, dezvăluiri despre problemele medicale. Ce-l împiedică pe artist să devină tată

Dorian Popa are o carieră de succes și o parteneră de viață cu care se iubește de peste 10 ani, motiv pentru care e întrebat frecvent când are de gând să facă un copil.
14.09.2021 | 16:01
Dorian Popa dezvaluiri despre problemele medicale Cel impiedica pe artist sa devina tata
ADVERTISEMENT

Cântărețul a vorbit deschis despre problemele medicale de care suferă, subliniind faptul că mersul la sală și steroizii nu-l împiedică să devină tată alături de Claudia Iosif.

Actorul din serialul „Pariu cu viața” consideră că nu este momentul să facă un copil, în ciuda faptului că foarte multă lume se așteaptă să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Dorian Popa nu se grăbește să se ocupe de creșterea și educarea unui copil, dorindu-și să se gândească foarte bine înainte de a lua decizia aceasta.

Dorian Popa, declarații despre venirea pe lume a unui copil. De ce amână momentul

Vedeta nu vrea să fie părinte în perioada următoare și nici nu este genul care să se gândească la căsătorie, însă va ajunge la altar dacă în cuplu va apărea un al treilea membru al familiei.

ADVERTISEMENT

„S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea.

Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau”, a declarat Dorian Popa în urmă cu ceva vreme, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa și Claudia Iosif, relație de 10 ani. De ce nu se căsătoresc

Mai mult decât atât, cunoscutul vlogger susține că are o viață de cuplu foarte fericită și împlinită alături de iubita sa, frumoasa brunetă Claudia Iosif.

Cei doi sunt împreună de un deceniu, fără ca Dorian Popa să-i fi cerut mâna până acum. În plus, artistul și creatoarea de modă nu vorbesc prea des despre nuntă.

ADVERTISEMENT

„Nu am cerut-o niciodată, nici ea pe mine. Este o chestie pe care noi o avem în suflet. Avem 10 ani de zile fără acte, suntem foarte fericiți așa.

Nici nu cred că vom mai face pasul acesta, poate când o să apară un al treilea membru al familiei. Pe ideea de unitate, să purtăm același nume de familie. Poate”, a mai spus cântărețul pentru wowbiz.ro.

De aceeași părere este și cea supranumită Babs, care în urmă cu câțiva ani mărturisea că vede nunta ca pe un bal mascat, nicidecum ca o petrecere unde să se distreze alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT