Life

Dorian Popa și-a făcut operație estetică. Cum arată acum

09.01.2021 | 17:54
Dorian Popa sia facut operatie estetica Cum arata acum
Dorian Popa și-a îngrijorat fanii. De ce a ajuns pe patul de spital. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa și-a îngrijorat fanii seara trecută, după ce a a ajuns pe patul de spital pentru o operație estetică. Cântărețul le-a explicat că și-a făcut o intervenție la nivelul nasului, după ce a primit numeroase critici din partea internauților legate de această parte a feței sale. 

Vineri seara, Dorian a postat o imagine pe InstaStory care le-a dat de gândit fanilor. Acesta se afla pe patul de spital după ce ar fi suferit o rinoplastie.

ADVERTISEMENT

Artistul în vârstă de 32 de ani este foarte activ în mediul online, unde postează zilnic vloguri legate de activitățile lui de zi cu zi. Mai are puțin și va atinge numărul de 2 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, care împlinește patru ani.

Dorian Popa și-a făcut operație estetică. Cum arată acum

Fanii lui Dorian Popa au fost alarmați seara trecută, după ce îndrăgitul cântăreț și actor a postat imagini de pe patul de spital. Cu câteva bandaje la nivelul nasului și îmbrăcat în haine de spital, Dorian a atras atenția comunității sale de 2,2 milioane de urmăritori de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au legat de aspectul nasului său multă vreme, iar Dorian Popa a decis să le închidă gura și să apeleze la ajutorul chirurgului, anunțându-i pe fani că pot vedea transformarea în ceastă dimineață.

Urmăritorii se așteptau să fie muți de uimire la vederea „noului” nas al cântărețului, însă totul a fost doar o farsă. În această dimineața, vloggerul a postat un videoclip în care i-a informat pe fani că niciodată nu va apela la rinoplastie, întrucât nu-l interesează părerile celor din jur.

ADVERTISEMENT

 

Dorian Popa
Dorian Popa, farsă de zile mari. Sursa foto xaptură Youtube/ Colaj: Fanatik

Dorian Popa i-a păcălit nu doar pe fani, ci și pe mama și fratele lui, alături de alți vloggeri, printre care Bianca Adam (Tequila) și Selly.

„Sunt curios ce vor zice toți apropiații, prietenii, vloggeri, când o să mă vadă operat la nas. Tuturor le-am spus că deși sunt conștient că e operația de care aș avea cea mai mare nevoie, ei sunt de părere că nu e nevoie să-mi fac această corecție.”, a explicat actorul.

ADVERTISEMENT

Toată lumea a gustat farsa pe care a făcut-o Dorian, inclusiv membrii familiei, prietenii și fanii lui, care au fost extrem de panicați seara trecută.

Fratele său, Ciprian, a crezut că Dorian a suferit o bătaie, în urma căreia a făcut o contuzie. Acesta l-a întrebat pe vlogger zeci de lucruri despre cum se simte și dacă a avut parte de tratamentele necesare, după care artistul i-a dezvăluit că totul a fost o farsă.

 

Dorian Popa își schimbă numele

Dorian Popa a reușit să-i șocheze pe fani în urmă cu câteva zile, după ce i-a anunțat că urmează să-și schimbe numele în buletin. Cel care i-a dat ideea a fost un fan, care i-a comentat la unul dintre vlogurile zilnice.

Astfel, în loc de Dorian Laurențiu Popa, cântărețul se va numi Dorian „Hâtz” Popa, după exclamația care l-a făcut celebru și pe care o folosesc mulți dintre fanii săi.

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului. 

(…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea, sunt obişnuite cu nebunia mea”, a povestit vloggerul într-un clip video.

ADVERTISEMENT