News

Două tramvaie s-au ciocnit în București! O persoană a fost rănită în urma impactului

21.07.2019 | 12:19
Doua tramvaie sau ciocnit in Bucuresti O persoana a fost ranita in urma impactului

Două tramvaie s-au ciocnit în București, mai exact în zona bulevardului Iuliu Maniu din Capitală. Ambii vatmani au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ, informează Brigada Rutieră. Concret, tramvaiul care circula pe linia 1 a lovit în spate tramvaiul 35. În urma impactului, o persoană în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost rănită ușor. Nu este singurul eveniment de acest gen înregistrat în 2019.

Două tramvaie s-au ciocnit în București!

Alte două tramvaie s-au ciocnit și în zona Rahova din Bucuresti. Mai exact, accidentul a avut loc în zona intersecţiei Calea Rahova cu strada Sebastian. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat atunci ca sunt cel putin opt raniti, dintre care doi in stare grava. “Doua ambulante au plecat deja, la fata locului sunt sapte echipaje ale SMURD si se solicita suplimetnarea ambulantelor”, a adaugat Daniel Vasile.

De asemenea, un accident între două tramvaie s-a produs și în intersecția Calea 13 Septembrie cu Șoseaua Progresului. Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență o femeie a fost rănită iar la fața locului a intervenit atunci o ambulanță SMURD. ,,Coliziune între două tramvaie, la intersecția Calea 13 Septembrie cu Progresului. O persoană sex feminin este în ambulanța SMURD și i se acordă prim ajutor. Acuză lovitură la nivelul capului”, au anunțat cei de la DSU.

Două tramvaie s-au ciocnit în București! Accident
De-a lungul timpului au existat mai multe accidente în care au fost implicate tramvaiele. Sursa foto – facebook

Accidente pe bandă rulantă pe linia de tramvai

Au fost mai multe evenimente de acest gen și anul trecut. În luna octombrie a anului 2018, un bărbat a fost accidentat de un tramvai la intrarea în staţia Plaza România după ce acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de pe refugiu pe calea de rulare a tramvaiului, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei. Bărbatul a rămas conştient şi a primit îngrjiri medicale de la echiapejele de intervenție care au ajuns imediat la locul incidentului.

Astfel, conducătorul unui tramvai, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa pe Bulevardul Timişoara, dinspre Răzoare către Valea Cascadelor, a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, care se afla pe refugiu, dar s-a dezechilibrat şi a căzut pe calea de rulare a tramvaiului.

 

Tags: