News

Dr Dre, Suge Knight şi Ice Cube, trei rapperi celebri, daţi în judecată pentru omor

Celebrii rapperi Suge Knight, Dr Dre şi Ice Cube au fost daţi în judecată pentru omor prin imprudenţă de văduva unui bărbat pe care Knight l-a călcat cu maşina....
04.06.2015 | 21:49
Dr Dre Suge Knight si Ice Cube trei rapperi celebri dati in judecata pentru omor
ADVERTISEMENT

Celebrii rapperi Suge Knight, Dr Dre şi Ice Cube au fost daţi în judecată pentru omor prin imprudenţă de văduva unui bărbat pe care Knight l-a călcat cu maşina.

În luna ianuarie Knight a fost implicat într-o bătaie cu doi bărbaţi pe un platou de filmare şi, după ce a dat cu maşina peste victimă, vedeta hip hop a fugit de la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a murit a fost identificat ca fiind Terry Carter, un prieten al lui Suge Knight, şi ar fi ajuns pe platoul de filmare împreună cu acesta. Carter se deplasa spre maşina în care se afla Knight, dar era în spatele vehiculului când rapperul a pus maşina în mişcare în marşarier.

Potrivit tmz.com, celălalt bărbat rănit este actorul Cle “Bone” Sloane, care a jucat în “Zi de instrucţie/ Training Day” şi “Ultima razie/ End of Watch”, dar rănile sale nu i-au pus viaţa în pericol.

ADVERTISEMENT

Knight a pledat nevinovat la acuzaţiile de omor, tentativă de omor, lovire şi fugă de la locul accidentului, care i se aduc în acest caz. El se află în prezent în arest, cu o cauţiune fixată la suma de 10 milioane de dolari, scrie Mediafax.

Marţi, văduva lui Terry Carter, Liliane Carter, a depus o plângere împotriva lui Suge Knight. Dr. Dre, Ice Cube – doi dintre producătorii filmului -, precum şi împotriva studiourilor Universal, motivând că acest omor ar fi putut fi evitat.

ADVERTISEMENT

sursa: libertatea.ro