Sport

Dragomir – Gigi Becali, afacere incredibilă. „Eu i-am dus client cu 23 de milioane de euro. Întreabă-l!”

Mitică Dragomir era aproape să facă o afacere incredibilă cu Gigi Becali. „Oracolul de la Bălcești” i-a adus un client cu 23 de milioane de euro pentru Palat.
08.02.2024 | 11:24
Dragomir  Gigi Becali afacere incredibila Eu iam dus client cu 23 de milioane de euro Intreabal
Dragomir – Gigi Becali, afacere incredibilă. „Eu i-am dus client cu 23 de milioane de euro. Întreabă-l!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali era gata să își vândă Palatul și să dea o lovitură financiară impresionantă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Mitică Dragomir a anunțat în exclusivitate la „MAX Profețiile lui Mitică” că i-a adus un client care era dispus să ofere 23 de milioane de euro.

Dragomir – Gigi Becali, afacere incredibilă. „Eu i-am dus client cu 23 de milioane de euro. Întreabă-l!”

Mitică Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali a avut 23 de milioane de euro pentru „Palatul” de pe Aleea Alexandru. Patronul „roș-albaștrilor” a refuzat însă suma inițială și a spus că este dispus să îl vândă doar pentru 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Clientul pentru Gigi Becali l-a adus chiar Mitică Dragomir, care a dezvăluit toate culisele afacerii incredibile. O ambasadă s-a arătat interesată să îl cumpere, însă suma stabilită era una fixă și astfel negocierile au căzut, atunci când patronul FCSB a cerut mai mulți ani.

„Eu i-am dus client cu 23 de milioane și nu a vrut să îl dea fără 25, pentru 2 milioane nu a vrut să îl vândă. Întreabă-l dacă e corect și spune adevărul. I-am dus un ambasador care îi dădea 23 de milioane, știi că la ambasade au sume fixe. 

ADVERTISEMENT

Uite mă, ți-a dat 23 de milioane că așa a aprobat Guvernul țării respective. Palatul sub 25 de milioane nu se vinde. L-a dat fetelor, toate trei fetele îl stăpănesc. A doua zi după ce a făcut actele am jucat table cu el, pe o grămadă de bani”, a spus Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

Gigi Becali a refuzat să îi vândă Palatul lui Simion Apreutese: „Cum să îți dau?”

”Băiat de treabă, băiat de afaceri bun. E de mare calitate, mi-a plăcut foarte mult de el. Mi-a spus mie, i-am spus și eu lui de unde ai tu de tânăr atâția bani? Nu știu ce am mai vorbit noi acolo, păi nu așa ne-ați educat nea Gigi? Adică el așa cum ar veni, era un model pentru el.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut foarte mult de băiat. Mi-a zis că vrea și palatul. Păi cum îl iei tu? Păi tot ce vinde Becali vreau să cumpăr. Păi ai mă tu bani? Păi zice îți dau 10 milioane și pleci când vrei din el, stai cât vrei în el. Îți dau 10 milioane ca să fie palatul al meu.

Dar de ce vrei tu așa? Păi vreau că tot ce are Becali de marcă, exclusivist, să fie al meu. Păi mi-a zis: măi nea Gigi, am văzut că nu vrei să vinzi, că la mișto ai făcut. Dar uite, îți dau și eu 10 milioane și să-mi dai acțiuni câte vrei, dă-mi 20, 30%. Păi cum să-și dau mă? Faci ce vrei, nu mă bag, nu te deranjez, sunt cu tine asociat.

ADVERTISEMENT

Da mă, da cum? Eu vreau să fiu acolo cu dumneata. I-am zis băi tată nu-i corect, la fotbal știi cum e, ori ești patron tu, ori socios. Ori milioane de oameni care fac cotizație, ori un singur patron”, spunea Gigi Becali.

Dumitru Dragomir si Gigi Becali, APROAPE DE O AFACERE de 23.000.000 de euro

ADVERTISEMENT