VIDEO GENIAL despre Mitică: “Eu sînt din filmul ăla, nene: GREU DE PENSIONAT – partea V! Îl bat cu 17-1 pe Gino”

UPDATE Ora 11:00 / Dumitru Dragomir nu se teme de faptul că Gino Iorgulescu a decis să participe la alegerile pentru şefia LPF şi spune că va cîştiga la mare diferenţă disputa cu fostul...
29.10.2013 | 11:00
VIDEO GENIAL despre Mitica Eu sint din filmul ala nene GREU DE PENSIONAT  partea V Il bat cu 171 pe Gino
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 11:00 / Dumitru Dragomir nu se teme de faptul că Gino Iorgulescu a decis să participe la alegerile pentru şefia LPF şi spune că va cîştiga la mare diferenţă disputa cu fostul preşedinte al celor de la FC Naţional: “În ţara asta lupta politică este pentru orice sport bine remunerat. Nu există nici o legătură între primarul de la Piatra Neamţ şi Gino Iorgulescu. Eu cred că scorul va fi de 15-3 sau 17-1 pentru mine. Am vorbit cu Gino ieri la LPF şi ne-am urat succes pentru că sîntem nişte gentelmani. Dacă se bagă politicul voi face un mare tamtam”, a spus Dragomir la Dolce Sport.

Dragomir a mai spus că îşi doreşte să aducă mai mulţi bani la LPF şi a mai afirmat că singura persoană de care îi este frică dacă ar dori să participe la alegerile pentru preşidenţia Ligii este Hagi: “Am zis că dacă nu aduc mai mulţi bani la Ligă, atunci îmi dau demisia. Am strategia mea şi nu o spun. Societăţile de cablu nu vor mai oferi bani mai mulţi, dar am strategia mea de a aduce bani. Vreau ca bugetele cluburilor să fie formate în proporţie de 70 la sută din banii care vin de la Ligă. Dacă mie frică de cineva atunci acela este Hagi”, a mai declarat Dragomir.

ADVERTISEMENT

–––––––––

UPDATE 19:06 / Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că este greu ca Gino Iorgulescu să-l învingă la alegeri, precizînd că Gigi Becali şi Adrian Porumboiu vor vota cu el. De asemenea, nea Mitică, care se află la cel de-al cincilea mandat, i-a trimis şi un mesaj contracandidatului său, invitîndu-l, în glumă, să urmărească seria de filme “Greu de pensionat”. “Este un melanj de cîţiva oameni politici care se perindă pe acolo şi i-au promis că va cîştiga. Dar eu sînt obişnuit, am trecut prin multe campanii. Ştefan nu mai candidează pentru că nu mai are nici o şansă. Rămîn bun amic cu el, nu e nicio problemă. Nu ştiu dacă aţi văzut filmul <<Greu de pensionat>>. Ăsta sînt eu, domnule, greu de pensionat, exact cum spune titlul filmului. Bag mîna în foc că Porumboiu nu va vota împotriva mea. Sau Gigi. Mă înjură, mă spurcă, dar tot cu mine votează. Am informaţii că Gigi Becali va vota cu mine. El, în persoană. Ascultaţi ce vă spun. Poate voi candidat la şefia FRF, cine ştie? Ce, nu este democraţie?”, a spus Dragomir la Digisport.

VIDEO / Nea Mitică, acest Bruce Willis al fotbalului românesc!

Dumitru Dragomir a confirmat faptul că dosarul prezentat de Gino Iorgulescu a fost acceptat de către LPF şi îi cheamă la alegeri pe toţi cei care doresc să candideze la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal. “Cum să nu îi accept dosarul? Îi provoc pe toţi cei care doresc să candideze să vină, îşi mai pot depune dosarul”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, preşedintele LPF.

ADVERTISEMENT

După ce FANATIK a dezvăluit că Gino Iorgulescu este susţinut de către preşedintele FRF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir a lansat o provocare pentru Naşu’. “Eu nu am nici o problemă cu cei care vor să candideze împotriva mea. Iorgulescu este un candidat puternic, şansele sînt egale. Îl provoc şi pe Mircea Sandu să vină şi să candideze, vreau să mă duelez cu el”, a încheiat Dragomir.