„De când am semnat cu acest club ştiam unde voi veni, ştiam metodele patronului nostru, el încearcă să ne motiveze şi nu este niciun fel de problemă pentru mine că sunt criticat la televizor. Dânsul poate să zică ceea ce doreşte, eu le iau de la presă, de la televizor, a spus Dragoș Nedelcu pentru Telekom Sport. Mijlocașul spune că nu a discutat deloc cu patronul FCSB-ului în ultima perioadă.

„Dacă eu voi evolua bine, cu siguranţă discursul patronului se va schimba. (Cu dânsul ai vorbit?) Nu. Personal? Am vorbit în trecut, dar în ultima parte nu”, a mai spus Nedelcu. De altfel, mijlocașul nu a părut deloc afectat de acuzele lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a precizat că speră ca impresarul jucătorului să-i aducă o ofertă pentru Nedelcu și în felul acesta să scape de el.

Dragoș Nedelcu, prima reacție după atacurile lui Gigi Becali! Dragos Nedelcu in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si Concordia Chiajna, contand pentru Liga 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 6 noiembrie 2017. © FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dragoș Nedelcu la capătul unui meci al FCSB-ului

Becali show la adresa lui Nedelcu

„Nedelcu e fotbalist? Care dă numai pase la adversari? Apreciez bunul lui simţ, poate i-a fost ruşine de Ianis, că au fost colegi de echipă. O să înfiinţez o echipă de fotbal la sală, ca să mai iau 5-6 dintre ei să-i duc acolo, la fotbal la sală, ca să luăm campionatul la fotbal la sală. Nu câştigi campionatul cu fotbalişti de fotbal la sală. La Nedelcu am vorbit cu impresarul. Mi-a zis că are o ofertă din America, să vedem acum”, spunea Gigi Becali în urmă cu o săptămână

Nu toată lumea este însă de acord cu Gigi Becali. Fostul arbitru, Ion Crăciunescu i-a luat partea jucătorului.„Vă dau scris că, dacă se duce la Viitorul, într-un an îl vedeți la echipa națională. Dacă ar putea să îl ia, ar fi un lucru extraordinar pentru Hagi. Îl cunoaște. Un jucător de la Steaua mi-a spus că Nedelcu este un jucător excepțional”, a declarat Crădiunescu.

  • 1 gol a marcat Dragoș Nedelcu în tricoul FCSB-ului