Fotbal intern

Drama trăită de un fotbalist din Liga 1 Betano! Fratele lui a murit pe teren

07.02.2019 | 17:23
Drama traita de un fotbalist din Liga 1 Betano Fratele lui a murit pe teren

Un fotbalist din Liga 1 Betano legitimat la Dunărea Călărași a trăit o adevărată dramă. Mediop Ndiaye s-a născut în Senegal și are o poveste cu adevărat impresionantă. Africanul și-a adus aminte cum părinții lui i-au interzis să mai meargă la fotbal. Totul s-a întâmplat după ce un frate i-a murit chiar pe teren. “Am avut un frate care a jucat fotbal și a murit pe teren. Avea vreo 30 de ani. Avea probleme la inimă. Eram mic și mergeam după el la meciuri. Părinților le-a fost teamă să mai mă lase la fotbal. Eu îmi doream și mai mult să merg la fotbal, după ce el a murit. La început nu le spuneam părinților că merg la antrenament, dar acum joc fotbal cu gândul la el!”, a declarat Ndiaye pentru Look TV.

Senegalezul și-a adus aminte de primul contact cu fotbalul din România. Din 8 milioane pe care le încasa lunar de la Ghiroda în Liga a 4-a, africanul îi trimitea 100 de euro mamei lui. “Eu venisem să dau probe la Berceni în Liga 1, dar ei m-au pus să joc fundaș stânga, deși eu eram atacant! Nu le-am plăcut și nu au vrut să mă țină. Trebuia să mă întorc în Senegal, dar n-am vrut. Un prieten de la Timișoara m-a chemat la el și m-am dus. N-aveam bani, n-aveam nimic. La Ghiroda luam 2 milioane pe lună, plus prime de joc. Ajungeam în total la 8 milioane. Mă descurcam pentru că îmi dăduseră apartament de la club și mâncare. Cu banii mă descurcam cum puteam și încercam să trimit și acasă, pentru că știu cum e acolo și nu e bine să uiți de unde ai plecat. Le dădeam 100 de euro, îmi rămâneau vreo 4 milioane. Și astăzi le mai trimit bani. Cât vor trăi părinții mei eu le voi trimite bani”, a mai spus Ndiaye.

Drama trăită de un fotbalist din Liga 1 Betano! Nemanja Mijuskovic (S) si Mediop (D) in meciul de fotbal dintre Dunarea Calarasi si AFC Hermannstadt din cadrul etapei a XVI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Central Ion Comsa din Calarasi, duminica 25 noiembrie 2018.© FOTO: George Ionescu / Sport Pictures
Ndiaye Mediop a semnat anul trecut cu Dunărea Călărași

Drama trăită de un fotbalist din Liga 1 Betano!

Mediop Ndiaye a debutat în 2019 cu gol. A marcat chiar în poarta FCSB-ului. “Are FCSB cei mai buni jucători din România? Ei bine eu le-am dat gol, am mai avut o șansă să marchez din nou. Gnohere râdea de mine că nu știu cum să marchez. Până la urmă e bine că n-am pierdut cu ei în primul meci din 2019”, a mai spus Ndiaye.

  • 5 goluri a marcat Mediop Ndiaye pentru Dunărea Călărași