News

Dubiță spulberată de un șofer beat în Suceava. Două persoane au ajuns la spital în stare gravă

Cursă nebună în Suceava. Un șofer beat a intrat pe contrasens și a provocat un accident grav, în urma căruia două persoane au fost rănite grav
09.03.2024 | 11:09
Dubita spulberata de un sofer beat in Suceava Doua persoane au ajuns la spital in stare grava
Șofer beat la volan în Suceava. Doi oameni au fost răniți în urma unei coliziuni pe contrasens. Sursa foto: Colaj Fanatik / Captură video / Observator news
ADVERTISEMENT

Inconștiență totală pe o șosea din Suceava. După o noapte de distracție intensă în oraș, doi prieteni, cu mintea încețoșată de efectele alcoolului, nu au avut nicio ezitare în a se așeza la volan.

Accident devastator provocat de un șofer beat

În urma unei curse nebune, șoferul afectat de alcool a pierdut controlul volanului și a pătruns cu viteză pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o dubiță care circula în mod regulamentar. Astfel două persoane au suferit răni grave și au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

Evenimentul tragic a avut loc în proximitatea gării Burdujeni din Suceava. După o noapte de petrecere alături de cel mai bun prieten, tânărul, fiind extrem de afectat de alcool, a decis să se așeze la volan, scrie Observator.

Iar până la producerea unei tragedii nu a mai fost decât un pas după ce șoferul iresponsabil a ignorat complet și limita de viteză. A parcurs doar câțiva kilometri înainte de a-și pierde controlul volanului și a intra pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Una dintre victime a declarat pentru Observator că impactul a fost violent: „Ei veneau pe banda lor după care cred că au accelerat şi i-a furat spatele după care a intrat în noi”.

De asemenea, cumnatul victimei a spus și el că tineriii mergeau atât de repede, încât cei care au fost loviți nici n-au apucat să-i vadă: „A intrat direct în el, veneau liniştiţi, se întorceau acasă. Nici nu a apucat să-l vadă. Numai a văzut cum a intrat în el”.

ADVERTISEMENT

Șoferul era beat criță

În ciuda situației grave, în timpul testării cu aparatul etilotest, șoferul vinovat a zâmbit sfidător, atât în direcția familiilor victimelor, cât și a jurnaliștilor. Cu toate acestea, chiar și pasagerul său, aflat pe scaunul din dreapta, nu a reușit să treacă testul alcoolului, evidențiind starea avansată de ebrietate.

Individul, aflat într-o stare avansată de amețeală, abia a putut să articuleze câteva cuvinte. A fost condus la secția de poliție. Ca urmare a accidentului, două persoane au suferit răni grave și au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

ADVERTISEMENT