News

O tânără de 27 de ani a murit pe loc după ce a fost proiectată într-un gard. Aceasta a pierdut controlul volanului

Accident fatal în Dol. O femeie a fost proiectată într-un gard după impactul cu un copac și a decedat pe loc
07.03.2024 | 14:00
O tanara de 27 de ani a murit pe loc dupa ce a fost proiectata intrun gard Aceasta a pierdut controlul volanului
Femeie proiectată într-un gard după impactul cu un copac. Aceasta a pierit pe loc. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tânără în vârstă de 27 de ani a murit în noaptea de miercuri spre joi după ce a intrat cu maşina într-un un copac, iar apoi a ajuns în gardul unei proprietăţi. Aceasta era domiciliată în localitatea Giurgiţa, judeţul Dolj.

Accident cumplit în Dolj

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.14 au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 561, în comuna Giurgiţa. Odată ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că femeia în vârstă de 27 de ani a decedat.

ADVERTISEMENT

Victima ar fi pierdut controlul vehiculului, ieşind de pe carosabil după ce a intrat în coliziune cu un copac, apoi a fost proiectată în gardul unei locuinţe.

Autorităţile competente au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar investigaţiile sunt în desfăşurare pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

O tânără din Giurgiu a murit în urma unui accident

O altă fată de numai 19 ani a murit într-un incident grav, care a avut loc pe o șosea din Giurgiu, iar alți trei tineri au fost răniți. Potrivit informațiilor preliminare, șoferul în vârstă de 21 de ani care conducea mașina implicată a încercat să depășească o căruță și a intrat frontal în coliziune cu un TIR.

Echipele SMURD și SAJ au intervenit la fața locului, dar nu au mai putu face nimic pentru adolescentă. Salvatorii au preluat șoferul mașinii, în vârstă de 21 de ani, precum și doi pasageri, un tânăr de 20 de ani și o fată de 14 ani, transportându-i la spital.

ADVERTISEMENT

Aceștia erau conștienți și cooperativi. În camion se afla doar șoferul, în timp ce în căruță era un bărbat, ambii fiind nevătămați și neavând nevoie de asistență medicală.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragediei rutiere.

ADVERTISEMENT

La locul incidentului, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o echipă de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe SAJ.

ADVERTISEMENT
Tags: