Fotbal intern

U Craiova II – FC U Craiova 1-1. Remiză cu scandal – echipele au ieșit de pe teren, fanii au dat foc la stadion și s-au bătut cu jandarmii

02.11.2018 | 14:30

U Craiova II şi FC U Craiova se vor întâlni în derby-ul oraşului, programat pentru vineri, de la ora 14:00, pe Stadionul Extensiv, în Liga 3. Este un meci al orgoliilor ţinând cont de disputa care este între cele două cluburi şi suporterii au posibilitatea de a vedea LIVE VIDEO meciul pe Youtube şi Facebook şi pe FANATIK.RO. 

UPDATE Partida disputată între U Craiova II și FC U Craiova s-a terminat cu scorul de 1-1
UPDATE Se declanșează nebunia pe stadion. Galeria lui FC U este evacuată după ce a dat foc la o parte a sectorului unde stătea.
UPDATE GOOOOL FC U CRAIOVA! Florin Costea reușește să egaleze.
UPDATE GOOOOL CSU CRAIOVA 2! În minutul 71 al partidei, Luis Nițu a înscris de la marginea careului!
UPDATE Penalty ratat de CSU Craiova! Ovidiu Bic a executat, dar mingea a lovit bara!
UPDATE Meciul este reluat după o pauză de aproape un sfert de oră
UPDATE Partida este întreruptă și cele două echipe au plecat la vestiare. Întreaga scenă a plecat de la obiectele pirotehnice folosite de galeria lui FC U. Fanii au aruncat cu petardele către jucătorii celor de la CSU Craiova.

UPDATE. Fanii echipei lui Adrian Mititelu au fost bătuţi şi gazaţi de forţele de ordine după ce au încercat să intre cu forţa pe Stadionul Extensiv care găzduişte duelul din Liga 3.

Gepostet von Jurnal De Craiova am Freitag, 2. November 2018

UPDATE. A început partida. Vezi meciul LIVE VIDEO aici.

UPDATE. În comuncarea de meci, gazdele de la U Craiova II au scris despre oaspeţi fără să le folosească numele. FC U Craiova a devenit “Vizitatori”.

Captură de pe site-ul celor de la U Craiova înainte de startul duelului cu FC U Craiova

Gazdele acestui duel sunt cei de la Craiova II, care au anunţat că la meci vor putea participa doar abonaţii iar pentru oaspeţi au fost date 300 de bilete la preţul de doi lei bucata. Partida Craiova II – FC U Craiova va putea fi urmărită pe canalele de Yotube şi Facebook ale Universităţii Craiova, precum şi pe site-ul oficial al clubului, www.ucv1948.ro.

Duelul U Craiova II – FC U Craiova se poate vedea LIVE VIDEO

Gazdele au anunţat că nu vor fi aduşi jucători de la echipa mare, dar şi că vor folosi apelativul “echipa oaspete” pentru a descrie clubul lui Adrian Mititelu în comunicările oficiale: “În toată comunicarea oficială dinaintea, din timpul și de după partidă vom folosi apelativul ”echipa oaspete” pentru formația domnului Adrian Mititelu. Nu putem proceda altfel, având în vedere că această echipă apărută în 2017 nu are legtăură nici măcar cu FC U Craiova, echipă aflată în faliment la ora actuală. Bazându-se exclusiv pe deja celebra „continuitate prin patron”, echipa oaspete folosește abuziv la acest moment denumirea clubului nostru, stema clubului nostru și imnul oficial al clubului nostru.

Toate aceste elemente de identitate au aparținut și vor aparține pentru totdeauna Universității Craiova, adică orașului și suporterilor Științei din toată lumea. Vă mulțumim și vă așteptăm la meci, pe care îl privim ca pe o bună încălzire pentru mult mai importanta partidă pe care prima echipă a Științei o va susține în aceeași zi, la Iași”, se arată pe site-ul oficial al oltenilor.

Partida U Craiova II – FC U Craiova, din Liga 3, are loc vineri, de la ora 14:00, urmând să fie transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Zoran Ljubikovic şi Madalin Ciucă se salută înaintea meciului FC U Craiova - U Craiova 0-0, din Liga 2, disputat pe 14 septembrie 2013.
Zoran Ljubikovic şi Madalin Ciucă se salută înaintea meciului FC U Craiova – U Craiova 0-0