Sport

Dumitru Dragomir crede că Elveția – Belarus 3-3 a fost dubios. Pe cine acuză!

Dumitru Dragomir a urmărit integral șocul Elveția - Belarus, scor 3-3 în preliminariile Euro 2024. „Oracolul” consideră că meciul din grupa României a fost cel puțin dubios.
16.10.2023 | 23:57
Dumitru Dragomir crede ca Elvetia  Belarus 33 a fost dubios Pe cine acuza
Dumitru Dragomir ridică semne de întrebare la meciul Elveția - Belarus. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elveția a reușit doar o remiză pe teren propriu cu Belarus, scor 3-3 în etapa a 8-a din preliminariile Euro 2024. În urma pasului greșit făcut de naționala lui Murat Yakin, România ocupă primul loc în Grupa I. Dumitru Dragomir a urmărit partida din Elveția până la fluierul de final.

Dumitru Dragomir crede că Elveția – Belarus 3-3 a fost dubios. Pe cine acuză!

Elveția era favorită certă la câștigarea meciului cu Belarus înaintea fluierului de start. Deși s-au văzut conduși cu 1-3 în minutul 84, elvețienii au înscris două doluri în două minute și au obținut un singur punct.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, care a urmărit partida în totalitate, nu își explică reacția naționalei Belarusului la golul 2 și 3 al gazdelor. Fostul președinte al LPF consideră că principalul vinovat este portarul Ignatovich.

„Am văzut și tot meciul celălalt (n.r. Elveția – Belarus 3-3). Mi s-a părut că la golurile 2 și 3 ale elvețienilor, ăia (n.r. bielorușii) erau anesteziați. Portarul nu a ieșit din poartă. A fost dubios. Dacă mie mi se întâmpla la echipă așa ceva, îi mâncam. 

ADVERTISEMENT

„Eu făceam iureș. Rică nu lua nici măcar un gol din cele trei”

„Ori au căzut psihic. Nu mă gândesc la prostii mari. Ori au căzut psihic, ori ceva s-a întâmplat. Eu făceam iureș. A fost greșeală de portar și la golul 2, și la golul 3.

La d-astea, Rică (n.r. Răducanu) nu lua nici măcar un gol din cele trei. Cu noi a apărat senzațional (n.r. Ignatovich). Mie așa mi s-a părut”, a declarat Dumitru Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

România este lider în Grupa I a preliminariilor Euro 2024. „Tricolorii” au 16 puncte în 8 meciuri. Pe locul 2 se află Elveția, cu un punct, dar și cu un meci în minus. Podiumul este completat de Israel, care are 11 puncte după 6 runde.

Presa din Elveția, dură cu naționala după remiza cu Belarus: „Trebuie să dea socoteală!”

Specialiștii o consideră în continuare favorită la câștigarea grupei pe Elveția, care are cel mai valoros lot dintre cele 6 echipe ale Grupei I. După remiza de la St. Gallen, cu Belarus, presa din Elveția a pus la zid naționala și a cerut explicații.

ADVERTISEMENT

“România face treabă cu uşurinţă împotriva Andorrei şi ocupă primul loc în Grupa I. Între timp, Croaţia pierde importantul duelul cu Ţara Galilor şi începe să tremure. 

În ceea ce pe hârtie este cea mai slabă dintre toate grupele, naționala trebuie de fapt să tremure până în ultima zi pentru a fi în Germania. Cine ar fi crezut! Acum sunt necesare smerenie și modestie – cât mai repede posibil.

Toată lumea trebuie să dea socoteală. De asemenea, indiferent de rezultatul calificării la Campionatul European, Federația trebuie să își pună întrebarea: este Murat Yakin antrenorul potrivit pentru echipa națională?”, au notat jurnaliștii de la publicația Blick.ch.

„Max Profețiile lui Mitică” pot fi în urmărite în direct doar pe FANATIK.RO în fiecare luni, ora 13:30. Spectacolul lui HORIA IVANOVICI și Dumitru Dragomir poate fi revăzut în premieră pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, 10:30.

Dumitru Dragomir privește cu suspiciune Elveția - Belarus 3-3

ADVERTISEMENT