Sport

Dumitru Dragomir, dezvăluire incredibilă: Vasile Dîncu e vinovat de umilința la care au fost supuși Gică Hagi și Gică Popescu

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, intervine în scandalul ”exilării” în tribuna 2 a Arenei Naționale a foștilor fotbaliști din ”Generația de aur”, la meciul Austria – Macedonia de Nord.
15.06.2021 | 15:38
Dumitru Dragomir dezvaluire incredibila Vasile Dincu e vinovat de umilinta la care au fost supusi Gica Hagi si Gica Popescu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este siderat de gestul Federației Române de Fotbal de a nu-i invita pe Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu în sectorul VIP al Arenei Naționale, la primul meci din istoria Euro desfășurat în România.

Dragomir consideră că foștii mari fotbaliști au fost umiliți de FRF și spune că știe cine s-a ocupat de împărțirea invitațiilor. Un influent om politic ar fi decis trimiterea componenților ”Generației de aur” în tribuna a doua a celui mai mare stadion al României.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, dezvăluiri incendiare: „Vasile Dîncu s-a ocupat de toată organizarea”

Fostul șef al Ligii Profesioniste consideră o gafă de proporții decizia FRF de a-i ”exila” pe Gică Hagi, Dorinel Munteanu sau Gică Popescu.

În plus, acesta spune că este impardonabil că fostul șef al FRF, Mircea Sandu, cel care a inițiat demersurile pentru ca România să fie gazdă a Campionatului European, să nu figureze pe lista invitaților Federației la primul meci din istoria Euro, disputat la București.

ADVERTISEMENT

„Domne’, din informațiile mele, toată organizarea a făcut-o Dîncu (Vasile Dîncu, considerat protectorul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF – n.r.), tot-tot-tot, cap-coadă. Invitațiile, tot, au trecut pe la el. Sunt informat de la cineva foarte aproape de conducerea Federației”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Intrigat de modul în care au fost tratați jucătorii din ”Generația de aur”, Dumitru Dragomir a mărturisit că ar fi reacționat necontrolat dacă ar fi trăit aceeași umilință.

ADVERTISEMENT

„Domne’, părerea mea este că trebuia să îi pună pe acoperiș. Mai mare umilință a românilor nu cred că există în țara asta. Să nu îl inviți tu pe Mircea Sandu, care a adus Campionatul European în România. Să îi pui pe Hagi și Popescu, care au jucat la Real și Barcelona, pe Dorinel, care a bătut recordurile de meciuri la echipa națională… să îi pui tu la inelul 3. O umilință mai mare nu am trăit la nivelul fotbalului.

Dacă eu eram în stadion, luam niște haine și le dădeam foc acolo în stadion! Domne’, eu am condus fotbalul mulți ani. Să știi că invitarea acestor personalități nu e greșită, ai nevoie de ei, dar lângă valorile fotbalistice”, a tunat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu a făcut lumină: „Biletele au fost cumpărate de mine, cu multe mii de euro”

Fostul căpitan al echipei naționale a României, Gică Popescu, a driblat cu eleganța caracteristică momentul penibil al ”exilării” ”Generației de aur” în tribuna 2.

Baciul a postat un mesaj în care a explicat că în cele din urmă, el, Gică Hagi au ales să ocupe locurile pe care Gică Popescu le cumpărase de mai multă vreme pentru el și familia lui.

”Văd că sunt foarte multe discuții în jurul faptului că noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federației Române de Fotbal.

Eu și Gică Hagi am ales să stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete în valoare de multe mii de euro.

Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii.

La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi am umplut țara de bucurie! Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piața Unirii la Piața Romană! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat”, a scris Gică Popescu pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Codul Rutier 2024. Amenzi mari pentru șoferii care încalcă această regulă
Codul Rutier 2024. Amenzi mari pentru șoferii care încalcă această regulă
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia