Fotbal intern

Dumitru Dragomir îi propune un jucător lui Becali: “N-a mai existat aşa ceva”

17.10.2018 | 22:24
Dumitru Dragomir ii propune un jucator lui Becali Na mai existat asa ceva

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a descoperit un jucător care va face furori pe viitor şi chiar îl propune pentru un viitor transfer la FCSB. Gigi Becali a început deja să investească în jucătorii tineri, iar în opinia fostului şef de la LPF, patronul vicecampionilor ar trebui să insiste pentru aducerea lui Plumbuitu.

În opinia lui Dragomir, Plumbuitu va rupe norii la Daco-Getica, echipă la care activează acum, şi de unde momentan nu se gândeşte să plece: ”În toată istoria fotbalului românesc n-a mai existat aşa ceva la vârsta lui. Îl cheamă Plumbuitu, e coleg cu nepotul meu la echipă. Are o viteză fantastică, n-am mai văzut niciodată, fuge mai tare decât Bolt ăla, dar ştie şi cu mingea.

Ce jucător îi propune Dragomir lui Gigi Becali

A venit un francez, invitat de FRF, şi le-a făcut testul pe care juniorii din Franţa sunt obligaţi să-l dea pentru a fi convocaţi la naţională. Şi-a făcut ăla cruce când a văzut. A ieşit pe primul loc, cu nişte cifre senzaţionale.Sunt câteva echipe din străinătate care i-au făcut deja ofertă, îl vrea şi FCSB, dar nu vrea să plece. La vârsta asta, nici eu n-aş pleca, are nişte condiţii excelente la Daco Getica. Ascultaţi-mă ce vă spun, ăsta ajunge fotbalist mare de tot pentru că e şi cuminte”

, a spus Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Dumitru Dragomir îi propune un jucător lui Becali. Fostul șel al FRF alături de la patronul FCSB în tribune la meciul Rapid -Steaua disputat pe 23.10.2005
Dumitru Dragomir îi propune un jucător lui Becali. Fostul șel al FRF alături de la patronul FCSB în tribune

Cine este Gabriel Plumbuitu

Jucătorul pe care Dragomir îl vede la echipa lui Gigi Becali se numeşte Gabriel Plumbuitu, are 14 ani şi evoluează în eşalonul secund, la Daco Getica Bucureşti, fostă Juventus Bucureşti, club ce a retrogradat la finalul stagiunii trecute. Fotbalistul l-a impresionat pe fostul preşedinte de la Ligă prin calităţile sale, viteza şi capacitatea de a evolua pe mai multe posturi în atacul echipei.