News

Dumitru Focșa, acuzat că şi-a agresat din nou soția. Deputatul neagă vehement: ”Ferească Dumnezeu să ai o nevastă ca a mea”

Deputatul Dumitru Focșa este acuzat că și-a agresat din nou soția. Acesta neagă totul și spune că este un plan al femeii de a-l scoate din politică.
02.05.2024 | 12:18
Dumitru Focsa acuzat ca sia agresat din nou sotia Deputatul neaga vehement Fereasca Dumnezeu sa ai o nevasta ca a mea
Dumitru Focșa, acuzat că și-a agresat din nou soția. Politicianul neagă vehement: ”Este scenariul ei, este fabulația ei”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fostul deputat AUR, Dumitru Focșa, a fost reclamat de soția sa pentru faptul că ar fi agresat-o din nou. Poliția a emis deja un ordin de protecție. Politicianul și-a mai agresat soția și în 2023.

Dumitru Focșa, acuzat că și-a agresat din nou soția. Politicianul neagă vehement: ”Este scenariul ei, este fabulația ei”

Telenovela din familia deputatului Dumitru-Viorel Focşa ajunge la un nou episod. Joi, 2 mai, Poliția din Năvodari a emis un ordin de protecție provizoriu pe numele deputatului.

ADVERTISEMENT

Măsura vine după ce soția sa l-a reclamat în noaptea de miercuri spre joi că l-a agresat. Oamenii legii veniți la domiciliul familiei au deschis dosar pentru pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Aceștia au detectat un ”risc iminent”, motiv pentru care au emis ordin de protecție provizoriu.

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 02:20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați, de o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat, de 58 de ani.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au întocmit formular de evaluare a riscului, în urma căruia a reieșit risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În ciuda acuzațiilor care i se aduc, Focșa spune, în presa locală, că toate cele întâmplate reprezintă o strategie a soției sale pentru a-l scoate din politică. Recent, fostul deputat AUR s-a înscris în PRM.

ADVERTISEMENT

”N-am cum să comentez că este prea mult de detaliat, dar asta este vrăjeală. A fost poliția la mine acasă, dar eu nu eram acasă. Este scenariu nevestei mele, să mă scoată că am intrat din nou în politică și m-am angajat într-un nou partid. Nu comentez mai mult. O las să-și facă jocul. Nu am ce să comentez. Este scenariul ei, este fabulația ei, o las să fie, eu știu care e adevărul.

O să fac o conferință de presă cât de curând, discut și eu cu conducerea centrală, de la partid mi s-a spus să nu comentez nimic, să nu cădem în capcană. Orice spune o femeie la poliție este crezută, domnule… Ferească Dumnezeu să ai o nevastă ca a mea…”, a declarat Focșa, pentru Replica de Constanța.

ADVERTISEMENT

Deputatul Viorel Focşa s-a înscris în PRM

Pe 19 aprilie 2024, deputatul Dumitru-Viorel Focşa şi-a anunţat înscrierea în Partidul România Mare (PRM) şi candidatura la președinția Consiliului Judeţean Constanţa.

Mutarea politicianului din AUR în PRM nu pare să fi fost una inspirată. Miercuri, 1 mai, Biroul Electoral Județean Constanța a respins candidatura lui Dumitru Viorel Focșa pentru funcția de președinte al Consiliului Judeșean Constanța din partea PRM. În plus, a fost respinsă și lista de candidați pentru funcția de consilier județean din partea Partidului România Mare.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților